Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

babylove

Vlastita dm-ova marka babylove obuhvaća sve što treba vašoj bebi na početku života: od pelena, hrane, pribora i proizvoda za njegu do igračaka putem kojih će otkrivati svijet, proizvedenih prema najvišim standardima sigurnosti i kvalitete.

babylove nudi velik izbor artikala najbolje kvalitete za prehranu bebe. Nadomjesna mlijeka i suhe kašice proizvedeni prema smjernicama njemačkog Pravilnika o dijetetskoj prehrani točno su prilagođeni energetskim i nutricionističkim potrebama svake dobne skupine i podvrgavaju se strogim kontrolama na prisutnost štetnih tvari. Svi sastojci eko kašica u staklenkama potječu iz kontroliranog ekološkog uzgoja te im se ne dodaju sol, arome ni sintetički dobiveni vitamini.  Njemačka eko oznaka garancija je ekološke proizvodnje prema načelima EZ-a.

 

U proizvodnji baby kozmetike upotrebljavamo samo najkvalitetnije prirodne sastojke, bez dodataka bojila i konzervansa. Dermatološki ispitani proizvodi za njegu nježne dječje kože također ne sadrže sirovine na bazi mineralnih ulja te, u najvećem dijelu, ni sastojke životinjskog podrijetla (osim pčelinjeg voska).