Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

alverde

alverde je sinonim za 100 % prirodnu kozmetiku bez sintetičkih mirisa, bojila i konzervansa. Kod ove marke najviši nam je prioritet razmišljati i djelovati ekološki pa stoga razvijamo recepture koje će na prirodan način i učinkovito njegovati kožu, a ujedno u procesu razvoja i proizvodnje štedjeti vrijedne resurse.

Iako je prirodna kozmetika danas već uvriježeni pojam, nije oduvijek bilo tako. dm se već 1989. godine iz uvjerenja odlučio u svoj asortiman uvesti liniju proizvoda koji će se u prvom redu bazirati na biljnim sirovinama, a želje naših kupaca potaknule su nas i dalje nas podstiču da od 14 artikala, koliko smo ih imali na početku, asortiman neprestano obogaćujemo novim proizvodima.

 

 

 

U skladu s alverde filozofijom naše sirovine uglavnom potječu iz kontroliranog ekološkog uzgoja te ne sadrže gore spomenute sintetičke sastojke. Velik dio alverde proizvoda nosi oznaku Vegan, koja jamči da u njihovoj proizvodnji nisu korišteni sastojci životinjskog podrijetla. alverde proizvodi usto nisu testirani na životinjama.

Kako bismo udovoljili visokim kriterijima za proizvodnju prirodne kozmetike, proizvode certificiramo NaTrue oznakom, certifikatom koji dobivaju samo proizvodi koji udovoljavaju strogim ekološkim i etičkim smjernicama za prirodnu kozmetiku proizvedenu prema načelima održivog razvoja.

Kvalitetu marke alverde dokazuje i to da naši proizvodi redovito dobivaju odlične ocjene na testovima nezavisnih njemačkih organizacija za kontrolu kvalitete i zaštitu potrošača kao što su Öko-Test i Stiftung Warentest.