Denkmit

 

Koliko su vas puta već razljutile uporne mrlje na odjeći, ružne pruge po parketu ili kamenac na slavinama? Sveobuhvatan asortiman Denkmit iz dana u dan stječe povjerenje i zadovoljstvo brojnih dm-ovih kupaca - uvjerite se i vi u učinkovitost receptura Denkmit proizvoda za pranje i čišćenje i neka vaše rublje i dom zablistaju novim sjajem!

Bogata paleta proizvoda specijaliziranih za najrazličitije namjene, počevši od njege i pranja rublja do posebnih sredstava za čišćenje i osvježivača zraka kontinuirano se širi i upotpunjava novim inovativnim artiklima.

 

Djelovati odgovorno i ekološki glavna je nit vodilja Denkmit filozofije. Po tome što na sebi nose znak djeteline prepoznat ćete da se radi o artiklima proizvedenima na maksimalno ekološki način, a plavi simbol zemaljske kugle s majicom, čašom i četkom signalizira vam da ovim proizvodom perete i čistite u duhu održivog razvoja.

Radi zaštite najmlađih Denkmit proizvodima dodana je specijalna tvar Bitrex: njen izrazito gorak okus djecu će natjerati da odmah ispljunu sredstvo za čišćenje koje su nehotice uzela u usta.