dm marka
 

I kvaliteta i cijena. Za cijelu obitelj, za svaki dan.

1. Kako je započela priča o dm markama?
1989. godine utemeljena je marka alverde kao prva njemačka robna marka u segmentu prirodne kozmetike. Danas alverde broji više od 350 proizvoda preparativne i dekorativne kozmetike koji ne sadrže sastojke na bazi mineralnih ulja, sintetičke mirise, bojila i konzervanse i nisu testirani na životinjama.

2. Što je zajedničko svim dm markama?
Jedan od ciljeva poslovanja dm-a je razvijati asortiman koji će, s jedne strane, kupcima ponuditi vrhunsku kvalitetu, a s druge biti dovoljno povoljan kako bi si ga većina sugrađana mogla priuštiti. I jedno i drugo – kvaliteta i pristupačne cijene – nalaze se u proizvodima dm marke. Uz bilo koju dm marku možeš biti siguran da si učinio još jedan mali korak prema zaštiti okoliša - nijedan krajnji proizvod dm marke nije testiran na životinjama.

3. Koliko ih ima i koje su sve?
Bilo da je riječ o gelu za tuširanje ili četkici za zube, više od 3.500 proizvoda dm marki, pomoći će ti da vodiš brigu o svom izgledu i higijeni, domaćinstvu i svojem kućnom ljubimcu. Uz to, tu su i fotoproizvodi za sve one koji lijepe trenutke vole „uhvatiti“ i sačuvati za vječnost, ali i oni koji će ti pomoći da svojoj bebi osiguraš zdravo i sretno djetinjstvo.

4. Biologičan korak u razvoju dm robnih marki
Od travnja 2015. godine našoj velikoj obitelji pridružio se i još jedan član – dmBio. Bio je to za nas, kako volimo reći, Bio-logičan korak jer prvom dm markom u kategoriji hrane našim kupcima nudimo proizvode osviještene prehrane proizvedene u skladu s principima održivog razvoja. Otkrit ćemo ti i malu tajnu – među dmBio proizvodima nalazi se i kokosovo ulje koje, zbog svog antivirusnog djelovanja, sprječava nastanak akni i prištića (mali „neprijatelj“ s kojim se ponekad borimo).

5. Još nešto o dm markama
Među dm markama možeš pronaći i odjevne predmete. Riječ je o dm marki Stella Jones pod kojom se kriju ženske i muške čarape, hulahopke, dokoljenke i sokne različitih boja, uzoraka i debljina koje će ti najbolje odgovarati. Marka Stella Jones stalno slijedi trendove pa tako možeš pronaći i tajice s čipkom, a tu su i čarape od organskog pamuka i one s bambusovim vlaknima, želiš li učiniti dodatan korak u zaštiti okoliša.

 

Moja marka

Proizvod godine 2014.

Serum za lice Balea Aqua i maska za lice Balea med i mlijeko osvojili titulu "Proizvod godine" prema izboru čiteteljica beauty portala Šminkerica.

Proizvod godine 2013.

babylove vlažne maramice comfort refill osvojile titulu "Proizvod godine" prema izboru čiteteljica i čitatelja portala.žena.hr.

 

 

alverde odlikovan nagradom „GREEN BRAND Germany 2012/13“

dm-ova marka alverde, prva je robna marka prirodne kozmetike u Njemačkoj, koja je osvojila ovu nagradu.