Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

dm Facebook fanovi preporučaju dmBio ayurvedski čaj cimet, kardamom i borovnica

dmBio ayurvedski čaj aromatična je kombinacija odabranih bilja i začina, koji sadrži, među ostalim slatki cimet, kardamom i borovnicu. Čak 85,9 posto ispitanika zadovoljno je njegovim omjerom kvalitete i cijene, a novi čaj u ponudi proizvoda dmBio ocijenili su prosječnom ocjenom „vrlo dobar“ u dm-ovom testiranju „Probaj i ocijeni proizvod“ u kojem su besplatno isprobali ovaj novi topli napitak.
 

U istom istraživanju više od 97 % ispitanika izjavilo je da im je važna činjenica da su dmBio proizvodi, a time i novi čaj koji su isprobali iz ekološke proizvodnje koja je u skladu s prirodom i zaštitom okoliša. Dvije trećine ispitanika planira i dalje nastaviti konzumirati čaj koji su isprobali u ispitivanju, čak 89,7 % njih preporučilo bi ga svojim prijateljima, a 87,2 % ispitanika zaželjelo je isprobati i druge vrste novih čajeva iz ponude dmBio. 


 

Za one koji više od brojčanih ocjena vole opisne preporuke korisnika, donosimo i nekoliko komentara sudionika našeg testiranja:

"Čaj je veoma ukusan, jedan od boljih čajeva koje sam pio, cimet, kardamom i borovica idu jedna s drugom, te ga i dalje namjeravam piti." 

"Veoma zanimljiv spoj sastojaka i vrlo ukusan čaj." 

"Iznenadilo me bogatstvo okusa čaja, vrlo neobičan, ali ugodnog mirisa i okusa."
"
Jako ugodnog okusa, svakako ću ga nastaviti konzumirati." 

"Pošto često pijem čajeve bez ikakvih dodataka, ovaj čaj me na prvu oduševio. Miris mu je jako primamljiv, a okus još bolji. Također mi znači sto je potpuno Bio jer je ipak u današnjem svijetu teško jesti 100% prirodno. Definitivno ga preporučam svima." 

"Kvaliteta ovog dmBio čaja proporcionalna je njegovoj cijeni. Osim što odiše opojnim mirisom rekla bih da mu je okus još i bolji. Obožavam cimet i smatram da je u kombinaciji s kardamom i borovnicom dodatno pojačan. Preporučit ću ovaj čaj svojim prijateljima." 

"Na prvu sam mislila da nije bas nešto jer je mirisao po bilju ali kad je dobio crvenu boju i miris kad sam ga napravila oduševio me." 

"Čaj je jako ukusan, može ga se piti i toplog i hladnog zbog bogatog okusa, pogotovo je fin uz malo dodanog limunovog soka, to je kombinacija po mojem ukusu, zato je ocjena 4-vrlo dobar jer da bi mi bio najbolji točno mi nedostaje malo te kiselosti, inače stvarno super i drago mi je da sam ga dobila priliku probat jer ga vjerojatno sama ne bi kupila bez da sam ga probala a nisam imala priliku gdje. Hvala Vam na prilici :)" 

"Čaj je specifičnog okusa i intenzivnog mirisa, čini se kvalitetan. Osobno sam ljubitelj drugačijih aroma, pa ću ponukana ovim testiranjem probati neki drugi dmBio čaj." 

"Bila sam skeptična, ali oduševio me. Posebno fin okus." 

"Odličan, punog okusa i mirisa, puno bolji od drugih čajeva koje sam isprobao, ima intenzivniji okus i miris cimeta." 

Preuzmi

Rezultati vaših testiranja "Probaj i ocijeni proizvod"

PDF, px, 191KB