Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

dm Facebook fanovi preporučaju dmBio laneno ulje 0,25 l

dmBio laneno ulje dobiveno je hladnim prešanjem lanenih sjemenki iz biološkog uzgoja kako bi sačuvalo sve svoje nutritivne vrijednosti, a iznimno je bogato omega-3 masnim kiselinama. Njegov blago orašasti okus idealan je za začinjavanje salata te jela od ribe i mesa. Čak 84,1 posto ispitanika zadovoljno je omjerom kvalitete i cijene, a novo ulje u ponudi proizvoda dmBio ocijenili su prosječnom ocjenom „vrlo dobar“ u dm-ovom testiranju „Probaj i ocijeni proizvod“ u kojem su besplatno isprobali novo dmBio ulje od lana.


 

Za one koji više od brojčanih ocjena vole opisne preporuke korisnika, donosimo i nekoliko komentara sudionika našeg testiranja:

"Do sada nisam koristila laneno ulje ali ovo me oduševilo. Daje poseban okus hrani i k tome je zdravo." 

"Zadovoljna sam korištenjem i nastavit ću ga primjenjivati u jelima, drago mi je da sam saznala za to ulje." 

"U kombinaciji sa zelenom salatom, radičem i lanenim sjemenkama ovo ulje je bilo odlično! Nema neki prejak miris ni okus, lagano je, zdravo, daje posebnu laganu aromu. Kupit ću ga i nakon ove bočice :)" 

"dmBio laneno ulje je ispunilo moje očekivanje glede senzorskih i organoleptičkih svojstava. S obzirom na izniman nutritivan sastav (alfa-linolenska kiselina - biljni izvor omega 3 masnih kiselina) preporučam ga za svakodnevnu upotrebu u pripremi salate."   

"Odlično ulje, finog okusa i mirisa. Omjer cijene i kvalitete vrhunski. Koristim ga u smoothiima, hrani te samog.. jako sam zadovoljna." 

"Odlično ulje koje mogu kombinirati u više vrsta salata! Hrani daje poseban drugačiji okus! 

"Koristila sam ga u smoothie-ima i u kombinaciji s lanenim sjemenkama i svježim sirom. Odlično je, čitala sam da je zdravo i ne mijenja okus hrane već poboljšava." 

"Okus nije prejak i ne nadvladava okus jela zbog čega mi se posebno sviđa. Miris je blaži što mi je u redu. Pakiranje je jako praktično i veličina je super." 

"Oduševilo me to sto je mala količina dovoljna za pripravke jela, također se savršeno pokazao i na mojoj kosi koja je oštećena. Jedina zamjerka prejak miris." 

"Puno sam čitala o lanenom ulju i svi ga hvale da je dobar za zdravlje, za njegu suhe kose... Svakako sam si ga mislila nabaviti, no Vi ste me preduhitrili i poklonili mi ga. I mogu reći da sam jako zadovoljna s njim, svakako ga preporučujem svima." 

"Do sad laneno ulje nikada nisam isprobao, tako da je ovo za mene nov proizvod. I doista sam oduševljen, okus je lagan, slaže se sa ostalim okusima u salati." 

"Ulje je vrhunske kvalitete i stavljam ga u salate i ujutro redovito natašte uzmem 1 malu žličicu." 

"Laneno ulje po primitku sam počela koristiti u salatama, juhama. Ulje je blagog orašastog okusa pa mi je bilo dosta fino za konzumaciju. Čitajući dosta članaka o njegovim ljekovitim svojstvima nastaviti ću njegovo korištenje i dalje. Za sada sam vrlo zadovoljna." 

Preuzmi

Rezultati vaših testiranja "Probaj i ocijeni proizvod"

PDF, px, 191KB