Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

dm Facebook fanovi preporučaju dmBio miješani sok mrkva, naranča i banana 0,75 l

dmBio miješani sok od mrkve, naranče i banane dobiven je iz pomno odabranog svježe cjeđenog voća. Čak 75 posto ispitanika zadovoljno je omjerom kvalitete i cijene, a novi sok u ponudi dm-a ocijenili su prosječnom ocjenom „vrlo dobar“ u dm-ovom testiranju „Probaj i ocijeni proizvod“ u kojem su besplatno isprobali novi sok iz linije dmBio.


 

Za one koji više od brojčanih ocjena vole opisne preporuke korisnika, donosimo i nekoliko komentara sudionika našeg testiranja:

"Odličan okus, još bolji sastav, bez nepotrebnih dodataka." 

"Odličan sok prirodnih okusa, kad se ohladi jako je pitak i jako mi se sviđa što se osjeti voće, a ne šećer kao u nekim drugim sokovima. Odličan sok." 

"Sok je izrazito fin, guste teksture i jakoooooo finog okusa u kojem prevladava okus banane što me oduševilo. Sok sadržava velike omjere voća, te se osjeti da je velika pažnja dana okusu. Vesele je narančaste boje što će privući i mlađe korisnike. Sigurna sam da ću se ovom soku rado vraćati!" 

"SOK JE NAJBOLJI!" 

"Povrće u čaši!" 

"Prirodan, gust, 100%tan, osvježavajuć, nije presladak, ugodnog okusa, ..." "Jednostavno odličan. Koristit ćemo ga i nadalje." 

"Proizvod je odličan, oduševljena sam" 

"Izvrstan okus, puna aroma" 

"Sok je gust, finog okusa po mrkvi, dok se banana i naranča ne osjete jako, ali daju malo drugačiji okus soku. Volim tako konkretne okuse. Zasitan je, što je dobro, a nije neke velike kalorijske vrijednosti, tako da je super za one koji paze na prehranu. 

"I već sam ga ponovno kupila, genijalan je!!! :)" 

"Puni okus voća, ukusan i osvježavajući napitak koji rado preporučujem i drugima." 

"Zdrav i ukusan sok . Najviše mi se sviđa okus naranče koji daje svježinu." 

"Fini sok, možda bi bio bolji da ima pulpe." 

"Fini, puni, prirodni voćni okus." 

"Gustoća soka je dostatna, miris divan... okus dočarava sve okuse voća..." 

"Odličan sok, super okus nastavit ću ga i dalje kupovat!!" 

"Sok je ukusan, gust i zdrav." 

"Sok je fin. Jako mi se sviđa što se osjeti okus i naranče i mrkve i banane. I jako mi se sviđa što ima tu gustinu, što nije 'vodenast'." 

"Ne samo da sam ja oduševljena sa sokom već i moj sin (2god i 9 mjeseci). E on je pravi kritičar. Kad je on rekao da je fino onda je za stvarno fino. Ovaj sok će se svaki put naći u košarici prilikom posjete dm-a. Hvala Vam." 

"Sok me oduševio! Okus je pun, gust i ukusan, ambalaža je zanimljiva i privlačna, a cijena realna." 


 

Preuzmi

Rezultati vaših testiranja "Probaj i ocijeni proizvod"

PDF, px, 284KB