Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

dm Facebook fanovi preporučaju Balea gel za tuširanje limunska trava 300 ml

Balea gel za tuširanje limunska trava čuva prirodnu ravnotežu vlažnosti kože. Minerali i soli iz Mrtvog mora pružaju intenzivnu njegu, a limunska trava pridodaje osvježavajući miris. Čak 94,4 posto ispitanika zadovoljno je omjerom kvalitete i cijene, a novi gel za tuširanje ocijenili su prosječnom ocjenom „vrlo dobar“ u dm-ovom testiranju „Probaj i ocijeni proizvod“ u kojem su besplatno isprobali novi proizvod za tuširanje iz linije Balea.


 

Za one koji više od brojčanih ocjena vole opisne preporuke korisnika, donosimo i nekoliko komentara sudionika našeg testiranja:

"Puno pjene i užitka tijekom tuširanja, miris svjež i prati me tijekom cijelog dana. Iznimno sam zadovoljna, kao i svim ostalim proizvodima, s dm-om i Baleom nema pogreške!" 

"Idealan za ljeto, nježan za kožu, čisti, njeguje i osvježava" 

"Baš je odličan! Miris koji je nježan i nije pretjeran, boja koja je vesela i privlačna, osjećaj koji pruža savršen je!" 

"Sviđa mi se gel za tuširanje jer je osvježavajući i ljetni. Hrani kožu i daje joj njegu koja joj je potrebna." 

"Pjenušav, lijep i ugodan miris, nježan." 

"Gel za tuširanje ima fin miris i laganu teksturu koja se djelomično pjeni ali intenzivno čisti. Veličina pakiranja je u redu kao i cijena." 

"Finog mirisa, glatka koža nakon tuširanja." 

"Ambalaža proizvoda je praktična, uobičajena za gelove za tuširanje tog cjenovnog ranga. Gel je zelen, lagan, gotovo proziran, lagane strukture. Miris limunske trave mi se jako sviđa jer je baš osvježavajući i podiže energiju. Idealan za ljetne dane." 

"Ne ostavlja težak i masan osjećaj na koži, lagan je i prozračan taman za vrućine i sparine. Povoljne cijene, dostupan svima, a opet visoke kvalitete. 

Osvježavajući gel idealan za ljetne dane. Omjer cijene i kvalitete je odličan i svakako ga se isplati imati." 

"Odličan gel za svakodnevnu upotrebu po posebno pristupačnoj cijeni." "Ugodan miris, nježan za kožu i odlična praktična ambalaža." 

"Ženski je proizvod, ali kad mi ponestane mog dobro dođe." 


 

Preuzmi

Rezultati vaših testiranja "Probaj i ocijeni proizvod"

PDF, px, 213KB