Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

dm Facebook fanovi preporučaju Balea šampon za kontrolu vlasišta, 250 ml

Balea šampon za kontrolu vlasišta snažnom djelotvornom formulom njeguje vlasište i održava njegov prirodni balans te tako sprječava nastanak peruti. Čak 89,1 posto ispitanika zadovoljno je omjerom kvalitete i cijene, a novi šampon za kontrolu vlasišta ocijenili su prosječnom ocjenom „vrlo dobar“ u dm ovom testiranju „Probaj i ocijeni proizvod“ u kojem su besplatno isprobali novi šampon iza kolekcije Balea.


 

Za one koji više od brojčanih ocjena vole opisne preporuke korisnika, donosimo i nekoliko komentara sudionika našeg testiranja:

"Kosa svježa i čista, tjeme smireno i neiziritirano." 

"Kremasta tekstura šampona me prvo zabrinula, ali prvo sušenje kose je razbilo sve moje strahove. Divna, meka i sjajna kosa, nema svrbeži vlasišta i ono sto je najbitnije, polako mi i prhut nestaje. :D" 

"Oduvijek imam problema s peruti i dugo sam tražila odgovarajući šampon, Balea mi je odlična, nema peruti i ne svrbi me vlasište!  Jako sam zadovoljna :-)" 

"Kosa je mekana, mirisna i zadovoljna sam samom kvalitetom proizvoda." 

"Jako dobar šampon, finog mirisa, pomaže pri kontroli vlasišta i osvježava izgled kose. najviše mi se sviđa što pomaže kod svrbeža, tj. nema više problema s svrbežom." 

"Šampon je gušće teksture, odlično se pjeni i dobro očisti vlasište. Nakon pranja kosa je meka, svrbež je smanjen. Kosa ima volumena i lako se raščešljava." 

"Sviđa mi se kremasta tekstura šampona koji se fino pjeni. Inače imam problema sa svrbežom vlasišta i u ovo kratko vrijeme čini mi se da djeluje. Jedino mi se čini da mi se kosa malo brže masti nego inače." 

"Za razliku od ostalih šampona protiv prhuti koje sam do sad isprobala, Balea šampon za kontrolu vlasišta je vrlo nježan a uz to uspješno rješava problem s prhuti." 

"Kosa je vrlo mekana nakon pranja, pogotovo nakon što ju osušite. Veliki dio peruti nestane i vrlo sam zadovoljna. Definitivno ću i dalje koristit Balea šampon za kontrolu vlasišta." 


 

Preuzmi

Rezultati vaših testiranja "Probaj i ocijeni proizvod"

PDF, px, 226KB