Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

dm Facebook fanovi preporučaju Balea perlice za kupku s mirisom orhideje i vanilije, 60 g

Balea perlice za kupku opuštaju tijelo, njeguju kožu i blagotvorno utječu na sva osjetila. Čak 88,2 posto ispitanika zadovoljno je omjerom kvalitete i cijene, a novo perlice za kupku s mirisom orhideje i vanilije ocijenili su prosječnom ocjenom „vrlo dobar“ u dm ovom testiranju „Probaj i ocijeni proizvod“ u kojem su besplatno isprobali novi proizvod za opuštanje prilikom kupke.


 

Za one koji više od brojčanih ocjena vole opisne preporuke korisnika, donosimo i nekoliko komentara sudionika našeg testiranja:

"Iako imam vrlo problematičnu kožu, kupka mi je odgovarala, ugodan opuštajući miris, nakon kupke osjećala sam se vrlo opušteno i zadovoljno." 

"Perlice su super. Voda je od njih lijepe boje i lijepo miriši." 

"Dobro se otapaju u vodi i ne ostavljaju ljepljive tragove na kadi." 

"Perlice su me zaista oduševile. Miris koji se proširio cijelom kupaonicom jednostavno oduzima dah. Nakon kupanja koža je meka i mirisna. Svaka pohvala!" 

"Predivna kupka, vrlo ugodnog mirisa, a koža je nakon kupanja meka i mirišljava." 

"Oduševljena, super, inače miris orhideje obožavam, tako i vanilije." 

"Predivan miris za opuštanje nakon napornog dana." 

"Zadovoljna sam proizvodom. Jedina zamjerka koju imam je to što je miris dosta intenzivan. Svakako ću isprobati i druge kombinacije mirisa :)" 

"Miris je predivan, kupka opuštajuća -preporuka svakome." 

"Kuglice su mirisne i nekako posebne. Zanimljive su i sitne, a pruže toliko puno dobrog mirisa i ugodnu atmosferu, odvedu me u mislima daleko na neka toplija mjesta."  

"Svidjele su mi se i zadovoljna sam. Vjerujem da ću isprobati i druge mirise." 

Preuzmi

Rezultati vaših testiranja "Probaj i ocijeni proizvod"

PDF, px, 454KB