Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Jamstva dm-ove vlastite marke

Prva dm-ova marka u Hrvatskoj je uvedena u asortiman prije više od 15 godina. Danas dm svojim kupcima nudi široku paletu proizvoda 23 vlastite marke iz područja njege tijela, kozmetike, higijenskih potrepština, zdravlja, kućanstva, djece, održavanja tekstila, fotografije i kućnih ljubimaca.

 

Visoka kvaliteta, niska cijena

dm svaki mjesec svoje kupce razveseli novinama u asortimanu ekskluzivno za nas osmišljenih marki. Kod osmišljavanja novih proizvoda cilj nam je doseći kvalitetu vodećih proizvođača na tržištu, ali da njegova cijena bude povoljnija. Proizvode naše vlastite marke lako je prepoznati po tome što na sebi nose dm logo. dm-ovi proizvodi proizvode se po najmodernijim tehničkim standardima: sam proizvodni proces, kao i sirovine i pakiranja, podvrgavaju se redovitim kontrolama, što jamči vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Odlične ocjene na ispitivanjima

Izvrstan omjer kvalitete i cijene dokazuju i ispitivanja nezavisnih njemačkih organizacija za kontrolu kvalitete i zaštitu potrošača kao što su Öko-Test i Stiftung Warentest na kojima proizvodi moje marke redom dobivaju vrlo dobre i odlične ocjene.

Djetelina kao znak održivog razvoja

Proizvodi dm-ove vlastite marke proizvode se na maksimalno ekološki svjestan način: sirovine se biraju tako da se minimalno šteti okolišu, pakiranja su izrađena od materijala koji se mogu reciklirati, a kraćim transportnim rutama smanjuje se emisija CO2. Proizvode moje marke proizvedene u duhu održivog razvoja prepoznat ćete po tome što na sebi nose znak djeteline.