Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Sportness

U Sportnessu ćete naći energetske i proteinske pločice s esencijalnim mineralima i vitaminima, proteinske napitke i proteinski prašak za shakeove. Također i praktičan: Sportness Shaker za pripremu proteinskih shakeova - za mješavinu bez grudica.


 


 

Proteinski proizvodi:

Bilo između ili nakon treninga: kako bismo izgradili mišiće, našem tijelu potrebni su proteini. Proteini pomažu u održavanju i izgradnji mišićne mase. Najbolje ih je u sebe unositi redovito, ali posebno  je važno nakon treninga, kako bi se tijelo opskrbili proteinima tijekom faze mišićne regeneracije.

Idealna je kombinacija uravnotežene i raznolike prehrane u kombinaciji sa bavljenjem nekom vrstom sportske aktivnosti. Ako se želite odreći ugljikohidrata u večernjim satima, najbolji izbor pronađite u proteinskom shakeu koji opskrbljuje tijelo s proteinima. Oni podupiru rast mišića i sprječavaju gubitak mišića u neuravnoteženoj prehrani i  omogućuju da se duže osjećate sitima.

U asortimanu proizvoda Sportness možete pronaći proteinske pločice, napitke i praškove za shakeove te Sportness Shaker za pripremu proteinskih shakeova bez grudica.

Energija i izdržljivost

Za više izdržljivosti, našem tijelu potrebni su složeni ugljikohidrati kao izvori energije. Osim toga, važan je unos tekućine i minerala. Ugljikohidratno-elektrolitni napitci, također izo-napitci, pridonose održavanju izdržljivosti i kombinaciji s dužim vježbama izdržljivosti. Naša preporuka: energetska pločica s esencijalnim mineralima i vitaminima.