Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

dm Facebook fanovi preporučaju dmBio Mousse od kokosa 250 g

dmBio Mousse od kokosa idealan je za rafiniranje egzotičnih jela kao što su juhe, umaci ili deserti. Svježa, bijela voćna pulpa iz srca kokosa fino je usitnjena, sušena i prešana kako bi se dobila ukusna pjena blagog egzotičnog okusa. Čak 82,9 posto ispitanika zadovoljno je omjerom kvalitete i cijene, a ovaj jedinstveni proizvod dmBio ocijenili su prosječnom ocjenom „vrlo dobar“ u dm-ovom testiranju „Probaj i ocijeni proizvod“ u kojem su besplatno isprobali dmBio Mousse od kokosa u staklenci od 250 g.


 

Za one koji više od brojčanih ocjena vole opisne preporuke korisnika, donosimo i nekoliko komentara sudionika našeg testiranja:

"Veoma sam zadovoljna dmBio moussom od kokosa. Hrana koju inače pripremam dobila je drugačiji okus pa ga koristim u pripremi sve više jela." 

"Dobar proizvod. Koristila sam ga za kuhanje, u kolačima, ali i u kozmetičke svrhe. Sviđa mi se i vjerujem da ću ga ponovo koristiti nakon što ga potrošim." 

"Odličan dodatak juhama i desertima, nenametljiv okus i odlična aroma." 

"S obzirom da u svojoj prehrani ne koristim brašno za zgušnjavanje umaka mousse mi dobro došao. Dobro zgušnjava ali treba pripaziti pri doziranju. Savjetujem manje količine." 

"Okus oduševljava, poseban, nježan na nepcu. Veoma je ukusan i slaže se s mnogo namirnica." 

"Proizvod je dobar za mazanje na koži, gušće teksture nego kokosovo ulje, pomalo brašnasto. U redu je za korištenje ali više mi se sviđa kokosovo ulje." 

"Zadovoljna sam, lijepo miriši i moji kolači imaju bolji okus s njim." 

"Odličan je u desertima, ali i kao njega za suhu kosu." 

"dm Bio Mousse od kokosa bih svima preporučila. Odličan je omjer cijene i kvalitete i uz sve to može se koristiti na 101 način. Pržila sam pileći file za salatu na njemu i nikada mi nije ispao bolji i sočniji. Koristila sam ga kao ulje za salatu. Uz sve to isprobala sam ga i na kosi koja je inače nenormalno suha i rezultati su odlični. Preporučila bih ga i osobama koji imaju problem sa suhom kožom lica. Moja ocjena za ovaj proizvod je 5+." 

"Izvrstan dodatak sladoledima koje pravim kod kuće i kremama za torte. Svi koji su probali su oduševljeni." 

"Fina tekstura, dobra zamjena za ulja biljnog podrijetla". 

"Odličan proizvod, hidratizira kosu ali isto tako i lice." 

"Dodatak prehrani koji je zadovoljio moja očekivanja, dobrog je okusa, no u usporedbi s kokosovim uljem nije toliko praktičan". "Isproban je i na kosi te me u toj prilici razočarao. Dobar je proizvod ali ne dovoljno dobar da zamjeni kokosovo ulje u svakodnevnoj prilici."

Preuzmi

Rezultati vaših testiranja "Probaj i ocijeni proizvod"

PDF, px, 127KB