Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Revolucionarna četkica s olovkom za izbjeljivanje

Sadrži gel za izbjeljivanje koji koriste doktori dentalne medicine

OPERI.
Perite zube specijalno dizajniranom četkicom za zube s polirajućim vlaknima i odstranjivačima mrlja, koji pomažu ukloniti površinske mrlje na zubima.

IZBIJELI.
Okrenite kotačić na dnu olovke za izbjeljivanje zuba i nanesite gel. Bez čekanja, bez ispiranja.

KRENI!
Ubacite olovku za izbjeljivanje u četkicu za zube.

I DO 3 NIJANSE BJELJI ZUBI
PRONAĐITE JE NA POLICI S ČETKICAMA ZA ZUBE
 


 

NOVO  Colgate  Expert  White  četkica  za  zube  +  olovka  za  izbjeljivanje 

Potpuno  novi  kompaktni  sistem  koji  izbjeljivanje  zuba  čini  lakšim  nego  ikada.  Jednostavno  operite, izbijelite i krenite! S klinički dokazanim sastojcima  za maksimalne rezultate izbjeljivanja.

Colgate  s  ponosom  predstavlja  inovativnu Expert White četkicu za zube s olovkom za   izbjeljivanje -  prvu  kompaktnu  četkicu  za  zube  s olovkom  za  izbjeljivanje  u  Hrvatskoj,  koja sadrži profesionalni  sastojak  za  izbjeljivanje  zuba  -  hydrogen-peroksid,  za  revolucionarno unapređenje  vaše  dnevne  rutine  uljepšavanja  u  samo  tri  jednostavna  koraka - operi, izbijeli  i kreni!

Kako se koristi?
1) Za neodoljiv,  blistav osmijeh i održavanje adekvatne  oralne higijene, perite zube četkicom i vašom omiljenom pastom za zube Colgate Expert White dvije minute.
2) Izvucite olovku s dna četkice, okrenite dno olovke i nanesite gel koji se pojavi na vrhu na cijelu površinu zuba. Specijalna formula gela za izbjeljivanje, koja sadrži  hidrogen-peroksid, sastojak koji koriste doktori dentalne medicine, počinje odmah izbjeljivati zube i do tri nijanse od prve upotrebe.
3) Na kraju, jednostavno  spremite olovku u četkicu za zube, vratite na policu i krenite.  Nema  potrebe za ispiranjem, nema potrebe za čekanjem, vidjet ćete učinak svjetlucavo bijelih zuba svaki put kad se osmjehnete.

Kako djeluje?
Pored specijalno dizajniranih vlakana za poliranje zuba, Colgate Expert White četkica s olovkom za izbjeljivanje sadrži i 0,1% hydrogen-peroksid gela, aktivnog sastojka koji koriste doktori dentalne medicine. Ovaj jedinstveni sastojak reagira s površinskim mrljama, ali isto tako prodire i duboko ispod površine cakline i djeluje na dubinske mrlje, čime može vratiti i nekoliko godina obojenosti. Ovaj čudesan i jedinstven gel čini ovu olovku različitom od bilo koje druge. Ima nevjerojatna vodonepropusna(hidrofobna) svojstva, tako da se lijepi  za  zube i omogućava sporo oslobađanje aktivnog sastojka hydrogen-peroksida te nastavlja izbjeljivati iznad i ispod površine zuba, i pruža vam cjelodnevno blistavi osmjeh. Bez čekanja i bez ispiranja!

Colgate Expert White četkica za zube s olovkom za izbjeljivanje profesionalno  dizajnirana da korisnicima omogući jednostavno i učinkovito iskustvo izbjeljivanja zuba, koje će im pomoći da se svakodnevno osjećaju sigurnima u sebe  zahvaljujući blistavom osmjehu.

O tvrtci Colgate-Palmolive
Colgate-Palmolive je globalni lider u oralnoj higijeni i snažno se zalaže za poboljšanje oralnog zdravlja na globalnoj razini. Tvrtka je u vlasništvu vodećih robnih marki zubnih pasti i četkica za zube u svijetu i nastavlja uspješno stvarati inovativne proizvode, te gradi snažnije veze s doktorima dentalne medicine, pacijentima i zajednicom.