Borotalco

Od najboljeg pudera za njegu kože do linije dezodoransa, gelova za tuširanje i kreme za tijelo.


Puder Borotalco s jedinstvenim mirisom i prepoznatljivom zelenom ambalažom još od 1904. godine koristi se za njegu kože, upija znoj, osvježava kožu i ostavlja ju mekom na dodir. Istovremeno, omogućava prirodno disanje kože, ne začepljuje pore te je primjeren i za osjetljivu kožu. Prepoznatljiv miris pudera Borotalco objedinjen je u razvoju proizvoda za njegu kože – pet linija dezodoransa s jedinstvenim mirisom za blagotvoran učinak na koži, s prirodnim česticama mikrotalka*, liniji gelova za tuširanje te liniji krema za tijelo.


Borotalco dezodoranse možete pronaći u pet linija neodoljivih mirisa s blagotvornim učinkom na koži.

Borotalco Original specifičan je zahvaljujući formuli s prirodnim česticama mikrotalaka koje upijaju znoj i balansiraju disanje kože ostavljajući kožu suhom. Učinkovito djeluje do 48 sati!

Borotalco Invisible & Invisible Fresh formule za sprječavanje nastanka žutih mrlja na svijetloj odjeći te bijelih mrlja na tamnoj odjeći. Učinkovito djelovanje do 48 sati!

Borotalco Active linija je nova generacija dezodoransa s inovativnom Borotalco Active tehnologijom koja sadrži mikro kapsule koje se aktiviraju znojem i pokretom aktivirajući miris i svježinu kada je najpotrebnija. ŠTO SE VIŠE ZNOJIŠ, BOLJE DJELUJE!

Borotalco Intensive dezodorans s iznimno snažnom formulom zahvaljujući tehnologiji nove generacije s dodatnim upijajućim aktivnim sredstvima i mikrotalkom. Djelotvoran i u najintenzivnijim trenucima života. Pruža čak i do 72 sata zaštite!

Borotalco Pure s formulom bez aluminijevih soli omogućava koži da diše, istovremeno osiguravajući svježinu i tradicionalnu efikasnost Borotalco dezodoransa.

Sve linije Borotalco dezodoransa namijenjene su dugotrajno suhoj koži, ne sadrže alkohol i dermatološki su testirani, a možete ih pronaći u spreju i roll-on pakiranju.

 * Mikrotalk sadrže linije Original, Invisible, Invisible Fresh, Intensive, Active


Što je prirodni Mikrotalk? 

Mikrotalk je fino mljeveni prah koji dolazi iz prirodnog minerala - talka. Koristi se zbog svoje čistoće, bjeline i širokog raspona upotrebe u farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji.

Glavne prednosti Mikrotalka:


 

U prodavaonicama a dm-a možete pronaći i liniju gelova za tuširanje te kremu Borotalco Original.

Borotalco Original gel za tuširanje s originalnim Borotalco mirisom zahvaljujući hidratantnoj formuli hrani i njeguje kožu. Dermatološki testiran proizvod koji poštuje prirodni pH kože.

Borotalco krema za tijelo Original zahvaljujući bogatoj i nježnoj formuli, duboko hrani kožu, čineći je glatkom, mekšom i baršunastom od prve primjene.


 

 

Zašto je Borotalco poseban? Pronađi proizvod za sebe

161 4

Borotalco Active linija dezodoransa – roll-on 50 ml, sprej 150 ml

Više informacija

Borotalco Invisible linija dezodoransa – roll-on 50 ml, sprej 150 ml

Više informacija

Borotalco linija pudera – vrećica 100 g, boca 200 g

Više informacija

Borotalco Original linija gelovi za tuširanje 250 ml

Više informacija

Borotalco Intensive linija dezodoransa – roll-on 50 ml, spray 150 ml

Više informacija

Borotalco Active linija dezodoransa – roll-on 50 ml, sprej 150 ml

Više informacija

Borotalco Original linija krema za tijelo 150 ml

Više informacija

Borotalco Pure linija dezodoransa – roll-on 50 ml, spray 150 ml

Više informacija

Borotalco Original linija dezodoransa – roll-on 50 ml, sprej 150 ml

Više informacija