Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Lidera, nježna depilacija

Popularan način uklanjanja dlačica praškom za depilaciju Lidera omogućuje nevjerojatno nježnu i istodobno temeljitu depilaciju bez boli. Ne iritira kožu, tako da nakon uporabe ne ostavlja crvenilo ili prištiće. Poseban prašak za depilaciju Lidera jednostavno pomiješaš s vodom kako bi se pretvorio u kremu koju potom možeš lako nanijeti na tijelo i nakon nekoliko minuta samo je još ispereš. Tako jednostavno! 


 

NJEŽNA DEPILACIJA LIDERA
 


 

Namaži gdje se usuđuješ!

Depilacija praškom za depilaciju Lidera je nježna i istodobno temeljita, tako da ga možeš koristiti po cijelom tijelu, gdjegod se usuđuješ. Čak i na intimnim područjima. Pogodan je za sve debljine i gustoće dlaka, za žene i za muškarce. Osim što je nježna depilacija Lidera bezbolna, ona također nema nikakav neugodan miris kojeg imaju mnoge kreme za depilaciju. Nježna depilacija Lidera ne iritira kožu i ne uzrokuje prištiće, što je posebno prikladno u ljetnim mjesecima kada gotovo uvijek pokazujemo puno gole kože.


 

Savršen završetak depilacije

Prašak za depilaciju razgrađuje dlake pomoću visokog pH. Prirodna pH-vrijednost kože je kisela, dakle niža. Za dugotrajnu njegu kože preporučljivo je uravnotežiti pH na koži što je prije moguće nakon svake uporabe praška za depilaciju ili drugog proizvoda za kemijsku depilaciju. To se postiže nanošenjem losiona nakon depilacije Lidera pH Optimal.

Novi losion nakon depilacije Lidera pH Optimal je jedinstveni losion koji vraća optimalnu pH-vrijednost koži nakon svake depilacije praškom za depilaciju Lidera ili drugim proizvodom za kemijsku depilaciju. Također dubinski vlaži kožu i potiče njezinu obnovu. Losion ima ugodan miris koji koži daje nježnu mirišljavost. Lako se nanosi na kožu i brzo upija. Nakon depilacije praškom za depilaciju Lidera i njegom nakon depilacije Lidera ph Optimal, zajamčena je glatka i sjajna koža.