Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Barnängen - otkrijte švedski način života

Barnängen vjeruje da se ljepota stvara u trenutku kad se osjećate “baš kako treba” – pouzdano, autentično i uravnoteženo. Barnängen misija zato je pružanje uravnotežene njege za divno uravnoteženu kožu.


 

Ni previše. Ni premalo. Baš kako treba. 

Jedna je riječ poznata svim Šveđanima: „lagom“. Izgleda jednostavno, ali uspijeva objasniti čitav jedan stil života. Osjećaj ravnoteže i životnog zadovoljstva:

Ni preveliko niti premaleno.
Ni presporo niti prebrzo.
Ni previše niti nedovoljno.
Drugim riječima — baš kako treba.

Barnängen misija je da značenje i osjećaj tog jedinstvenog švedskog životnog nazora prenese ostatku svijeta.

U Švedskoj već desetljećima poznat kao autentičan švedski brand za njegu kože, Barnängen je sada prisutan u Hrvatskoj i nudi ne samo učinkovitu i uravnoteženu njegu kože, nego i doživljaj švedskog životnog stila. Tvrtku je u Stockholmu 1868. godine osnovao švedski veletrgovac Johan Wilhelm Holmström, a proizvod koji je njezin zaštitni znak, čuveni sapun, predstavljen je 1873. godine. Ljudi širom zemlje zavoljeli su ugodan i blagotvoran učinak tog sapuna, pa je Barnängen 1876. godine postao službeni dobavljač kraljevskog dvora. Od tada Barnängen odlikuju izvorni, prirodni, čisti i nježni proizvodi. Cijele su ih generacije Šveđana koristile i voljele, što Barnängen čini jednim od legendarnih brandova u Švedskoj.

Barnängen nordijski nadahnuti sastojci podsjećaju na švedski krajolik, svjetlo, more i šumu koji stvaraju jedinstvenu oazu rijetkih i raznovrsnih biljaka, trava i hranjivih sastojaka u koje se Šveđani pouzdaju i koriste ih stoljećima. Kao rezultat toga, u Barnängen proizvode za njegu tijela ulaze ikone nordijske prirode poput divlje nordijske kupine, breze i bazge, pomiješane sa znanstveno potvrđenim formulacijama za njegu kože kao što je već širom poznati sastojak Cold Cream, recept naslijeđen od predaka, koji je poznat po tome da kožu štiti od isušivanja i iritacije.

U našoj ponudi dostupne su dvije različite grupe proizvoda: Nordic Care i Nordic Rituals.

Nordic Care 


 

Izbor krema za tuširanje i losiona za tijelo u koje je dodan zaštitni znak Cold Cream, formulacija inspirirana legendarnim sapunom koji je Barnängen učinio čuvenim brandom.

Nordic Rituals 


 

Niz gelova za tuširanje i kupanje, te ulje za tijelo, s nordijski inspiriranim sastojcima i jedinstveno razvijenim Moisture Serumom, kako bi se odala počast švedskoj tradiciji.