260 1 1

Nagradni natječaj

Taft

Visok sjaj ili mat učinak? Snažno ili lagano učvršćivanje u kosi? Sada napokon možeš izabrati pravi proizvod za sebe, koji u potpunosti odgovara tvojim potrebama u oblikovanju kose. Ako tražiš lagano učvršćivanje uz visok sjaj, izaberi Pomadu za kosu. Ako visok sjaj nije ono što tražiš, nego više preferiraš mat završni učinak, isprobaj Glinu za kosu koja je idealna za kosu kojoj je potrebno puno volumena. Frizuru koji si prethodno oblikovao glinom, vrlo lako možeš preoblikovati tijekom dana uz pomoć par kapljica vode. A što ako želiš i visok sjaj i snažno učvršćivanje? Nema problema, tu je Vosak za kosu. Uz pomoć voska, imaš učvršćivanje snažno poput gela za kosu, a opet visok sjaj baš kao i pomada za kosu. I dalje nemaš ideju? Želiš uredu bezvremensku frizuru te proizvod koji ujedno njeguje tvoju kosu? Onda je krema pravi izbor za tebe. Uz lagan nivo učvršćivanje, kosa ostaje mekana na dodir te ima ugodan miris. I na kraju, za malo dužu kosu, možda je najbolje isprobati pastu za kosu, koja zahvaljujući formuli na bazi vode ne masti kosu, te je ne otežava, a usto se lako ispire. Ovisno o tome što preferiraš, izaberi neki od Taft styling proizvoda i pokori svaki dan sa savršenim stilom.

 

Taft proizvodi za savršen styling kose

161 4

Taft vosak za modeliranje

Pruža 24h snažnog učvršćivanja uz briljantno sjajni završni učinak na kosi. lako se nanosi te se još lakše ispire. Pomaže zaštiti kosu od isušivanja.


 

Više informacija

Taft krema za kosu

Priuštite si urednu i bezvremensku frizuru s ovom neodoljivom kremom za kosu. Uz lagan nivo učvršćivanja, frizura je mekana na dodir te ima ugodan miris.

Više informacija

Taft pomada za sjaj

Idealna za uredne frizure koje izgledaju glatko na dodir. Pruža uredan završni učinak sa visokim sjajem i privlačnim mirisom, bez ostataka u kosi. 

Više informacija

Taft pasta za kosu

Idelana je za sve duljine kose, tipove i stilove...od kratke do duge, guste ili tanke kose. Zahvaljujući formuli na bazi vode, ne maste kosu i lako se ispire. 

Više informacija

Taft Power vosak

Power vosak pruža strukturu i učvršćivanje poput gela, ali ne ukrućuje kosu Dodatno, pruža kosi visok sjaj, te se zbog toga može promatrati kao hibrid pomade i gela.

Više informacija

Taft glina za kosu

Pruža kontrolu i teksturu tijekom 24 sata uz mat završni učinak. Idealna je za kosu kojoj je potrebno puno volumena.

Više informacija