Priroda daje

Jedinstvena linija u kojoj će Vaša koža zasluženo uživati

Vjerovati u moć prirode i živjeti u skladu s njom vječna je inspiracija u svim segmentima života, a kada se čistoća prirode oplemeni  iskustvom, znanjem i inovacijom, dobije se jedinstvena linija kozmetičkih proizvoda PRIRODA DAJE.

U prirodi već postoje svi potrebni sastojci za održavanje ljepote i mladenačkog izgleda. Iz tog razloga u sve proizvode iz nove linije PRIRODA DAJE ugrađeni su prirodni ekstrakti različitih ljekovitih biljaka, prirodni minerali s dokazanom djelotvornošću te morska sol.

Oživite, pomladite i oslobodite tijelo od napetosti i stresa. PRIRODA DAJE linija sastoji se od regenerirajućih, njegujućih i zaštitnih proizvoda za cijelo tijelo. Svaki proizvod PRIRODA DAJE linije pruža tijelu različite blagodati iz prirode - zaštita kože od starenja, poticanje pročišćavanja, antibakterijska svojstva, učinak blagog pilinga i anticelulitnog tretmana. Prirodni pojačivač lipidnog sloja kože omogućuje PRIRODA DAJE proizvodima spriječiti isušivanje kože i vraćaju joj sjaj i mekoću a vama samopouzdanje. Svi proizvodi se međusobno nadopunjuju i stvaraju savršenu rutinu za njegu tijela kombinacijom proizvoda prema potrebi i raspoloženju.

Proizvode odlikuju prirodne, aktivne komponente, poput maslinovog ulja, prirodnog ekstrakta gaveza, đumbira, nima i kurkume te meda i aktivnog biljnog ugljena. O svakom tom sastojku moglo bi se puno toga reći, ali najvažnije je da su izabrani kao rezultat istraživanja o najčešćim problemima u njezi kože. Višestruku ulogu imaju kruti sapuni, jer osim njege i čistoće, pružaju blagi piling jer sadrže komadiće korijena đumbira i gaveza te zrnca nima i maka.

U skladu s prirodom proizvodi ne sadrže sintetičke tvari poput SLS-a, silikona i parabena kao ni druge sastojke koji su povezani sa štetnim učincima na zdravlje i okoliš a niti jedan proizvod iz linije PRIRODA DAJE ne sadrži umjetna bojila. Zato možemo reći da proizvodi PRIRODA DAJE hrane i njeguju cijeli organizam.

Uživanje u proizvodima PRIRODA DAJE još je potpunije saznanjem da proizvodi nisu testirani na životinjama, da su vegan friendly i da se sva ambalaža PRIRODA DAJE proizvoda može reciklirati, jer smo svjesni da i mi moramo uzvratiti prirodi dobrim.

Pronađite mir i ravnotežu uz pomoć prirode jer, ako znamo cijeniti njezinu ljepotu i blagotvorno djelovanje, ona će nam jednako vratiti. Jer... PRIRODA DAJE.


 

 
161 4

Priroda Daje

mljeko za tijelo neven i kamilica 330 ml

Više informacija

Priroda Daje

2u1 gel za tuširanje maslina i gavez 330 ml

Više informacija

Priroda Daje

tekući sapun nim i kurkuma 330 ml

Više informacija

Priroda Daje

kremasti sapun aktivni biljni ugljen 80 g

Više informacija

Priroda Daje

krema za tijelo đumbir i med 330 ml

Više informacija