Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

alverde

Linija proizvoda za njegu lica, tijela i kose, proizvedena u skladu s filozofijom alverde od sirovina iz kontroliranog biološkog uzgoja.
 

 

 


alverde je prirodna kozmetička linija proizvoda za njegu lica, tijela i kose, proizvedena u skladu s filozofijom alverde od sirovina iz kontroliranog biološkog uzgoja koji ne sadrže štetne tvari, sastojke na bazi mineralnih ulja niti sintetičke mirise, bojila i konzervanse te nisu ispitani na životinjama. U proizvodnji ove prirodne kozmetike koriste se prvenstveno sastojci biljnog podrijetla (iznimka su jedino karmin, pčelinji vosak i proteini svile.)

 

 

Ekstrakt nevena prikladan je za njegu svih tipova kože, što liniju prirodne kozmetike alverde na bazi nevena čini osobito privlačnom.

Cvjetovi nevena iz biodinamičkog uzgoja kojim se postiže dugoročno zadržavanje svih aktivnih sastojaka biljke, u procesu proizvodnje prvo se isušuju, a zatim se djelatne tvari pripremaju za postupak ekstrakcije. U konačnici dobiva se proizvod visoke kvalitete. Prirodni njegujući sastojci te prirodne boje mineralnih pigmenata optimalni su za kožu. Upravo stoga za kupce, alergične na sintetičke konzervanse, proizvodi iz linije prirodne kozmetike alverde izvrsna su alternativa. Visokovrijedni minerali pružaju novu notu, a inovativne recepture zadaju novi trend na tržištu prirodne kozmetike.