Philips OneBlade

Ovo nije britvica. Ovo je OneBlade!
Novi način podrezivanja, oblikovanja i brijanja bilo koje duljine brade.


 

U poslijednje vrijeme muškarci izdvajaju sve više vremena za uređivanje brade. Brada, osim što predstavlja stil neke osobe, govori mnogo i o njezinom vlasniku koji se zahvaljujući njoj osjeća muževnije, dominantnije i privlačnije. Stoga je jako bitno imati onaj uređaj koji će pružiti najbolje rezultate brijanja i neće iznevjeriti stil muškarca.

Tvrtka Philips predstavila je revolucionarni uređaj za brijanje OneBlade. Upotreba više aparata u nekoliko koraka stvar je prošlosti jer OneBlade sve obavlja sam. Ovaj novi hibridni aparat podrezuje, brije i oblikuje jasne linije i rubove bez obzira na duljinu brade.

Zahvaljujući jedinstvenoj OneBlade tehnologiji i brzopokretnom rezaču koji se pomiče 200 puta u sekundi, OneBlade lako probija čak i kroz gustu dlaku, podrezujući svaku dlačicu ravnomjerno. U osnovnom setu dolazi sa tri češlja za podrezivanje pa ćeš ovisno o svome stilu moći odabrati onaj češalj koji ti najviše odgovara - 1mm za blisko podrezivanje, 3mm za trodnevnu bradu ili 5mm za kratku bradu.

PHILIPS OneBlade 

OneBlade prati konture lica za brzo i efikasno podrezivanje i brijanje, a zahvaljujući njegovom premazu za bolje klizenje u kombinaciji sa zaobljenim vrhovima brijanje je posve sigurno, ugodno i jednostavno. Zaboravi na porezotine i iritaciju kože nakon brijanja!

Uz to, OneBlade ti omogućuje potpunu prilagodbu načina brijanja ovisno o željama i navikama za maksimalnu ugodu. Možeš brijati na mokro ili suho, sa ili bez pjene, a kako je vodootporan - čak i pod tušem. Na tebi je da odabereš tvoj stil i izgradiš svoj ritual brijanja.

Ne trebaš se niti brinuti koliko dugo će njegove oštrice biti oštre i davati željene rezultate. Njegove oštrice za podrezivanje dizajnirane su da traju dugo, a za optimalne rezultate i ugodu potrebno ih je zamijeniti svaka četiri mjeseca (temeljeno na dva brijanja tjedno).


 


 

Tehničke specifikacije 

Radne značajke podrezivanja i brijanja 

Sustav za brijanje
- Tehnologija koja prati konture
- Dvostruki sustav zaštite
 

Napajanje 

Vrijeme rada
60 minuta
 

Punjenje
4 sati za potpuno punjenje
 

Vrsta baterije
Litij-ionska
 

Automatski napon
100 – 240 V
 

• Dodatna oprema 

Češalj
4 češlja za trodnevnu bradu (1, 2, 3, 5 mm)
 

• Jednostavnost uporabe 

Punjenje
Može se puniti
 

Zaslon
- Indikator pune baterije
- Indikator baterije pri kraj
. Indikator punjenja
 

Vlažno i suho korištenje
Da
 

• Servis 

2 godine jamstva
Na dršci
 

Zamjenska glava
- Mijenjajte svaka 4 mjeseca