Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Pametno ih čuvam!

Za kupljena 4 proizvoda iz asortimana muške njege dobivaš bokserice na dar!


 

Tko je pravi muškarac? Što mu je važno i o čemu posebno brine?  

  • Žena/Djevojka?pravi kavalir koji joj uvijek pomaže i čuva s malom dozom ljubomore
  • Auto?pravi frajer koji svojeg ljubimca svaki vikend polira i pažljivo čuva od ijedne ogrebotine.
  • Daljinski upravljač? - strastveni navijač koji prati svaku utakmicu i svoj televizor vatreno čuva od bilo kakvog pokušaja prebacivanja programa na nekakvu tursku sapunicu!

E, ne…! Pravi muškarac hrabro preuzima inicijativu kako bi savladao izazov svih izazova… jer zna da nije od čelika, već samo od krvi i mesa! Ako si se prepoznao kao pravi muškarac onda te pozivamo da ih pametno čuvaš! 

Pametno ih čuvam!

Pusti movemberski brk, osvijesti sebe i ostale muškarce o postojanju muških bolesti te budi onaj koji potiče na redovite samostalne kontrole i odlazak na pravovremene liječničke preglede.

Širenju poruke možeš pomoći i kupovinom u dm-u, jer za četiri kupljena proizvoda muške njege na dar ćeš dobiti bokserice „Pametno ih čuvam“.* 

Podrži i našu donaciju Institutu Ruđer Bošković za istraživanje i upoznavanje mehanizama novih oblika liječenja raka prostate. Sve što trebaš je simbolično pogladiti brk na stranici www.pametnoihcuvam.hr, jer ako u razdoblju od 1.11. do 30.11.2018. zajedno prikupimo 30.000 klikova na brk, dm će Institutu donirati 50.000 kn!

Također pozivamo vas na predstavu Muškarci.hr koja će se održati u kazalištu Kerempuh, 25.11.2018. godine. Prihod od ulaznica umanjen za troškove organizacije predstave Muškarci.hr također je namijenjen Institutu Ruđer Bošković.

Ovog studenog pokaži svima svoj brk, opremi se arsenalom u dm-u koji će zaštititi tvoju kožu, širi vijest dalje i podigni svijesti o raku prostate i testisa, ali i drugih bolesti primarno vezanih uz mušku populaciju!

 

*Ponuda traje od 1.11. do 30.11.2018. ili do isteka zaliha u navedenom razdoblju.