Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Kako odabrati pravi miris?

Jednostavno uz naših par savjeta!


 


 

Savjet 1. U kupovinu parfema krenite ujutro, kada je njuh oštriji i jači te je vrlo vjerojatno da ćete izabrati savršen parfem.

Savjet 2. U dodiru s hladnom kožom parfemi postaju prigušeniji, a slojevita odjeća dodatno zatomljuje parfem nanesen na kožu. Ako odaberete intenzivniji parfem, primjerice s notama mošusa, vanilije ili pak cimeta, vjerojatnije je da će se probiti kroz silnu odjeću koju nosite.

Savjet 3. Često upadamo u zamku odabira najnovijeg parfema koji reklamira neka poznata glumica ili kupimo parfem koji smo "nanjušili" na frendici. Ako ste kod prijateljice ili prijatelja "nanjušili" božanstven parfem - to ne znači da će biti dobar za vas. Miris parfema ne određuje samo njegov sastav već i pH kože koji se razlikuje od osobe do osobe, zbog čega obavezno isprobajte parfem na vlastitoj koži.

Savjet 4. Psiholozi kažu kako cvjetni tonovi odgovaraju ekstrovertiranim osobama koje vole putovanja i pustolovine. Parfemi s voćnim notama pak pristaju emocionalno stabilnim, modernim ženama. Bez obzira na teorije i na to što se nosi ove sezone, najvažniji je savjet - budite vjerni sebi i svojoj osobnosti i nećete pogriješiti.

Savjet 5. Zasigurno ćete doći u napast da testirate svu silinu parfema, ali ne preporučuje se u jednom navratu isprobati više od četiri parfema. Primijetit ćete da se na petom već ne sjećate kako je mirisao drugi, a šesti će vas neumoljivo podsjetiti na treći. Ako pri prvom izletu u kupovinu parfema ne nađete pravi, preporučujemo da napravite pauzu prije nastavka potrage. 

Savjet 6. Otkrijte mirise čije su cijene snižene u sklopu koncepta Dobre cijene u svako vrijeme!