Neizostavan do beauty rutine: Maske za lice


 

Maske za lice kozmetički su multitaskeri. One umiruju nadraženo lice, uklanjaju nečistoće, toniziraju, osvježavaju i nude bogatu hidrataciju i antiage učinak. U moru ovih čudotvoraca, korak broj jedan je pronaći onu koja nam najbolje odgovara.

MASKA OD GLINE
Ovaj tip maske najbolje odgovara masnoj koži sa zatvorenim porama. Glina djeluje antioksidativno izvlačeći toksine iz kože. Čisti i smanjuje pore, poboljšava cirkulaciju, smanjuje lučenje sebuma…

SHEET MASKA
Popularne korejske sheet maske napravljene su od papira ili pamuka koji je natopljen hidratantnim esencijama (hijaluron, vitamin C…). Ove moćne plahtice omogućuju koži da upije sve aktivne sastojke za hidrataciju i imaju snažno anti-age djelovanje.

PEEL-OFF MASKA
Radi se o maskama kremaste strukture koje na koži postaju gumenaste. Kada se posuše, gule se s lica izvlačeći nakupljene nečistoće i višak sebuma. Ne preporučuje se ženama sa suhom ili osjetljivom kožom.

TERMALNA MASKA
Ovaj tip maske se u dodiru s navlaženim licem postupno zagrijava. Termo reakcija oslobađa pore i pročišćava ih od viška sebuma i nečistoća. Rezultat je osvježena i pročišćena koža. Odlična je za sve tipove, osim osjetljive i kože sklone aknama.


 

 

Iz ponude izdvajamo:

161 4

Dr. EA crna maska za lice 150 ml

Više informacija

L'Oréal Paris Pure Clay Exfo maska za lice 50 ml

Više informacija

L'Oréal Paris Pure Clay Glow maska za lice 50 ml

Više informacija

Garnier Aqua Bomb maska za lice

Više informacija

L'Oréal Paris Pure Clay Blue maska za lice 50 ml

Više informacija

Garnier Comfort maska za lice

Više informacija

Garnier Freshness maska za lice

Više informacija

L'Oréal Paris Pure Clay Purify maska za lice 50 ml

Više informacija

Nivea Urban Skin maska za lice 75 ml

Više informacija