KOCOSTAR

Linija proizvoda obuhvaća maske, serume i kreme za lice s biljnim sastojcima kojima održava kožu uravnoteženom i zdravom. Blagi, umirujući sastojci za usporavanje procesa starenja osiguravaju optimalnu njegu.

Širok asortiman visokokvalitetnih proizvoda s razlogom se smatra pravom kozmetičkom zvijezdom. Uživajte u najboljoj kućnoj njezi kože.

Maske u kriškama i cvjetne maske su najposebnija linija maski brenda KOCOSTAR. Sastoje se od 12 malih dijelova natopljenih prirodnim esencijama u obliku kriški voća i povrća te latica cvijeća, a koji se pored lica mogu nanositi i na ostala područja tijela gdje je tretman potreban. Potpuno inovativan i unikatan dizajn je promijenio koncept korištenja maski - sada je moguće stavljati i skidati masku dio po dio, primjenjivati istu masku na različitim dijelovima tijela te istovremeno koristiti više različitih maski. Za izradu maski je odabran TENCEL® materijal - prirodno celulozno vlakno proizvedeno iz jezgre stabla eukaliptusa. Materijal odlično provodi vlagu, daje koži osvježavajući osjećaj te je pogodan i za iznimno osjetljivu kožu.

Waffle maske čini linija maski inspirirana najpoznatijim svjetskim desertom. 100 % organsko, pamučno vlakno maramice certificirano OEKO-TEX® certifikatom prijanja savršeno na kožu i provodi vlagu i intenzivnu njegu duboku u kožu. Maramica rešetkaste strukture poput vafli natopljena sa čak 40 grama gel esencije osigurava iznimnu količinu njege, ne ostavljajući ljepljivi trag.


 

 

Kocostar maska u kriškama - jagoda

Kocostar maska u kriškama - krastavac

Kocostar maska u kriškama - lubenica

Kocostar maska u kriškama - tulipan

Kocostar maska u kriškama - ruža

Kocostar maska u kriškama - cvijet trešnje

Kocostar Waffle maska za lice - borovnica

Kocostar Waffle maska za lice - jagoda

Kocostar Waffle maska za lice - med