HADA LABO TOKYO

Japanska linija za njegu lica br.1!

Hada Labo Tokyo japanska linija za njegu lica  br 1 dostupna je ekskluzivno u dm-u, a njeni proizvodi namijenjeni su svim tipovima kože. Stvorena pod krilaticom "Savršeno i jednostavno", obećava visokoučinkovitu njegu kože, eliminirajući sve nepotrebne sastojke i aditive. Osnovni sastojak svih proizvoda je Super Hyaluronic Acid, jedinstvena mješavina 3 vrste hijaluronske kiseline koja pruža dublju i višeslojnu hidrataciju, čime se dramatično povećava razina vlage u koži.

Svi proizvodi ne sadrže paraben, bez umjetne mirise, boje i mineralna ulja.


UMJETNOST JAPANSKE TEHNIKE 

„Guranje i povlačenje“ pomaže apsorpciju hidratantnih i anti-aging proizvoda u kožu, poboljšavajući protok limfe i cirkulaciju krvi.

Usredotočite se na tri ključna područja: usne i usta, iza ušiju i oko obrva. Guranje uključuje nježno pritiskanje kože u ciljnim područjima pomoću jastučića prstiju. Povlačenje podrazumijeva povlačenje kože kad koristite sredstvo za čišćenje ili hidrataciju kože od središta lica prema rubu kose i ušima što može pomoći poboljšanju elastičnosti i tonusa kože. Lagani pritisak dlanova na lice daje toplinu vašoj koži, poboljšavajući cirkulaciju i boju.

„Štipanje i podizanje“ lagano trenira mišiće lica,  kako se ne bi opustili. Jednostavno uštipnite dio kože i lagano podignite prste u suprotnom smjeru, koncentrirajući se na dijelove lica na kojima se stvaraju bore smijalice ( vertikalne linije na obrazima), bore na čelu (čelo) i kapke (područje oko obrva).

Sve ove vježbe treba koristiti nježno i u kombinaciji s kvalitetnim sredstvima za čišćenje, hidrataciju i kremama. Hada Labo Tokyo proizvodi su nježni, hidratizirajući i daju koži vidljive rezultate.


 

 

Hada Labo Tokyo Lotion No.1 150 ml

Hada Labo Tokyo Intense Hydrating gel krema za lice 50 ml

Hada Labo Tokyo hidratantna dnevna krema protiv bora 50 ml

Hada Labo Tokyo krema protiv bora za oči i usne 15 ml

Hada Labo Tokyo hidratantna maska za lice 20 ml

Hada Labo Tokyo anti-aging hijaluronska maska za lice 20 ml