Treći korak njege: HIDRATACIJA


 

Nakon savršenog čišćenja lica, pore su dobro pripremljene za njegu. Temeljno pravilo ljepote je da bi svaka koža, bez obzira na tip, trebala biti hidratizirana. Ipak, i hidrataciju također treba provoditi umjereno kako se ne bi začepile pore i izazvale iritacije. Naravno, odabir kreme ovisi o tipu i stanju vaše kože.

DNEVNA ILI NOĆNA KREMA?
Odgovor je oboje! Dnevne kreme pružaju potrebnu hidrataciju tijekom dana i štite kožu od štetnih slobodnih radikala, dok su noćne kreme važne za potporu prirodne regeneracije kože tijekom noći, kada je koža najaktivnija.

SERUM UMJESTO KREME?
Serumi ciljano djeluju na određene probleme na koži, poput bora, hiperpigmentacijskih mrlja ili proširenih pora. Riječ je o koncentriranim proizvodima koji ciljano djeluju na individualne potrebe kože. Serum se nanosi iza čišćenja i toniziranja, a prije nanošenja dnevne ili noćne kreme za lice.

SAVJET
Koristite svoj serum i u dnevnoj i u noćnoj rutini. Suha će koža profitirati koristeći hranjivije teksture, dok mješovita i masnija koža teže lakšim, vodenastijim serumima.


 

 

Hidatacija

161 4

Apibelle hidratantna krema s pčelinjim otorvom

Više informacija

Speedy care vlažne maramice za skidanje šminke 72 kom.

Više informacija

Nivea Aqua Effect noćna krema za sve tipove kože 50 ml

Više informacija

Biobaza exlusive likopen krema za njegu lica 50 ml

Više informacija

Holyplant hijaluronski serum 15 ml

Više informacija

Mixa Hyalurogel Intensive Hydration krema za njegu lica 50 ml

Više informacija

Eveline 360 Hydra Impact 360 energizirajuća dnevna krema 50 ml

Više informacija