Foreo

Upoznajte pametniji način brige o svojoj koži zahvaljujući kojem ćete imati više vremena za sebe i osjećati se samouvjereno i zadovoljno.

Švedski brend FOREO specijaliziran je za uređaje za njegu lica, osmišljene kako bi istaknuli vašu prirodnu ljepotu. Kombinacija revolucionarne tehnologije i dizajna omogućuje da se osjećate i izgledate samouvjereno.


 

LUNA play plus

Da bi vaše lice zablistalo pobrinula se LUNA play plus koja koži vraća sjaj i svježinu u samo 2 minute korištenja dnevno. Idealna za sve koji se do sada nisu susreli s uređajima za čišćenje lica, ova silikonska četka nježna je i pogodna za sve tipove kože te uklanja 99.5 % nečistoća s lica. LUNA play plus dolazi u 7 zaigranih boja koje će dati nov izgled svakoj kupaonici i oživjeti vaš ritual čišćenja lica.


 

LUNA fofo

Na prvi pogled samo četka za čišćenje lica, LUNA fofo ujedno je i uređaj za analizu lica. Dva pozlaćena senzora na stražnjoj strani uređaja očitavaju razinu hidratacije kože i određuju njezinu stvarnu starost, a LUNA fofo zatim stvara jedinstvenu rutinu njege lica koja je prilagođena njezinim potrebama. LUNA fofo stane u baš svaku kozmetičku torbicu pa je zdraviji i blistaviji ten lako postići kamo god krenuli.