NIVEA

Klasik u njezi kože

Sve je počelo davne 1911. godine kada je dr. Oscar Troplowitz otkrio kako se voda i ulje mogu spojiti u snježno bijelu kremu koja na nježan način njeguje i štiti kožu. Danas je NIVEA krema neizostavan klasik ljepote i svjetska krema za njegu kože br. 1. Korisnici diljem svijeta vjeruju joj već više od 100 godina. Plava limenka i poseban miris jedan su od najprepoznatljivijih simbola dobrog osjećaja na koži.

NIVEA nastoji kroz kontinuirana istraživanja i inovacije upotpunjavati asortiman kako bi na tržištu ponudila najbolje moguće proizvode za njegu i zaštitu kože. NIVEA priča krenula je s jednom kremom, a danas obuhvaća čitav niz proizvoda za njegu lica i tijela, kupanje i tuširanje, zaštitu od sunca, njegu kose, dezodoransa, njege dječje kože i njege za muškarce.

Sve ove kategorije proizvoda dostupne su u dm prodavaonicama diljem Hrvatske.


 

NIVEA HAIR STYLING 
donosi vam proizvode i načine primjene za svaki tip kose i svaku vašu styling ideju.

Pjena za kosu, balzam, sprej, gel ili primer; kovrče, ravna kosa, prirodno plava ili obojena kosa - pustite mašti na volju, isprobajte nešto novo i pokažite svijetu svoj look iz snova!


 

NIVEA Forming sprejevi inovacija su koju morate isprobati!
 

Donose potpuno novi način oblikovanja kose: formula s 0 % alkohola, laganim suhim uljem i EUCERITOM® omogućuje produženo vrijeme sušenja, što znači da imate više vremena za oblikovanje frizure. Zahvaljujući neljepljivoj teksturi, frizuru možete popraviti bilo kad. Na kraju dana sprej jednostavno iščešljajte iz kose, a ujutro isprobajte novu frizuru!


 

 
161 4

NIVEA Straight Forming sprej za kosu, 250 ml

Za savršeno glatku kosu bez isušivanja! NIVEA Straight Forming sprej s laganim suhim uljem i EUCERITOM® omogućuje produženo vrijeme sušenja i lakše oblikovanje frizure bez da isušuje kosu. Zaboravite iritantan osjećaj ljepljivosti i uživajte u kosi prekrasnog mirisa, definiranim kovrčama i 24-satnoj postojanosti!


 

Više informacija

NIVEA Curl Forming sprej za kosu, 250 ml

Za savršene kovrče bez isušivanja! NIVEA Curl Forming sprej s laganim suhim uljem i EUCERITOM® omogućuje produženo vrijeme sušenja i lakše oblikovanje frizure bez da isušuje kosu. Zaboravite iritantan osjećaj ljepljivosti i uživajte u kosi prekrasnog mirisa, postojanim kovrčama i 24-satnoj postojanosti!

Više informacija

NIVEA Volume Forming sprej za kosu, 250 ml

Za fantastičan volumen bez isušivanja! NIVEA Volume Forming sprej s laganim suhim uljem i EUCERITOM® omogućuje produženo vrijeme sušenja i lakše oblikovanje frizure bez da isušuje kosu. Zaboravite iritantan osjećaj ljepljivosti i uživajte u kosi prekrasnog mirisa i raskošnog volumena te 24-satnoj postojanosti!

Više informacija

 

NIVEA primeri za kosu djeluju baš poput make-up primera!
 

Pripremaju svježe opranu kosu na oblikovanje sušilom, glačalom ili figarom. I ne samo to, primer za kosu nudi odličnu zaštitu od visokih temperatura i dubinski njeguje kosu, tako da možete zaboraviti oštećenu kosu! Ujedno štiti i od vanjskih faktora i čini kosu otpornijom na razne vremenske uvjete. Odlično se kombinira s drugim proizvodima za stiliziranje.


 

 
161 4

NIVEA Volume Styling Primer za volumen kose, 150 ml

Za prirodan volumen kose kao iz salona! Formula sa suhim uljem priprema kosu za oblikovanje frizura s bogatim volumenom. Osim što dubinski hidratizira kosu, primer joj pruža i zaštitu od temperature do 220°C. 


 

Više informacija

NIVEA Curl Styling Primer za oblikovanje kovrča, 150 ml

Za prekrasno definirane kovrče! Formula sa suhim uljem priprema kosu za oblikovanje prekrasno definiranih kovrča. Osim što dubinski hidratizira kosu, primer joj pruža i zaštitu od temperature do 220°C. 


 

Više informacija

NIVEA Straight Styling Primer za oblikovanje ravne kose, 150 ml

Za savršeno ravnu kosu! Formula sa suhim uljem priprema kosu za oblikovanje savršeno glatke frizure. Osim što dubinski hidratizira kosu, primer joj pruža i zaštitu od temperature do 220°C.

Više informacija

 

NIVEA Plumping pjene za kosu omogućuju vam oblikovanje frizura iz snova!

Inovativna formula sa suhim uljem ne isušuje kosu i dubinski hidratizira, a ne ostavlja masne tragove. Pjena također štiti kosu od topline do 220 °C tako da slobodno možete koristiti omiljeni uređaj za oblikovanje kose. Za raskošan volumen kose ili prekrasno definirane kovrče kao iz salona!


 

 
161 4

NIVEA Curl Plumping pjena za kosu, 150 ml

Za besprijekorne kovrče kao iz salona! Uz NIVEA Curl Plumping pjenu za kosu sa suhim uljem koja dubinski hidratizira kosu konačno možete imati prekrasno definirane kovrče!


 

Više informacija

NIVEA Volume Plumping pjena za kosu, 150 ml

Za raskošan volumen kose kao iz salona! Uz NIVEA Volume Plumping pjenu za kosu sa suhim uljem koja dubinski hidratizira kosu konačno možete imati frizuru raskošnog volumena!


 

Više informacija

 

OSVOJI NIVEA STYLING NAGRADE ZA LOOK IZ SNOVA!

„Otkrij nam svoju hair styling tajnu!“ jer 5 najkreativnijih odgovora nagrađujemo s NIVEA Hair Styling poklon-paketom. 


 

Trajanje nagradnog natječaja: 10.11. - 15.11.2019. 
Objava dobitnika: 19.11.2019.
Nagradni fond:  5x poklon-paket NIVEA Hair Styling