Nanogen

Ultra lagana keratinska vlakna love se za vašu kosu te joj momentalno vraćaju nevjerojatnu gustoću koja traje cijeli dan.

Mišljenja ste da su keratinska vlakna estetsko kamuflažno sredstvo namijenjeno isključivo muškarcima? Razmislite ponovo. Obožavana od strane muškaraca i žena, Nanogen keratinska vlakna su brz i jednostavan način kako pogustiti tanku i prorijeđenu kosu doslovno u nekoliko sekundi. Savršena su pomoć za podizanje samopouzdanja prije važnog susreta ili izlaska van odnosno u svakodnevnim prigodama kada želimo postići dojam zdrave, bujne i guste kose.


 

CELEBRITY STILIST MICHAEL ASHTON: 

„Keratinska vlakna su instantan i suptilan način kako dodati kosi volumen te u isto vrijeme prikriti prorijeđena područja. Već se godinama koriste diskretno kao tajna struke te su „must have“ proizvod za svakog stilistu poznatih osoba. Ne može se dogoditi da u svojoj opremi ne budu Nanogen keratinska vlakna!“ 


 

Za razliku od ostalih brandova Nanogen keratinska vlakna su sačinjena od čistog i prirodnog keratina, istoga od kojeg je sačinjena i vaša kosa. Zato djeluju potpuno prirodno. Osim toga, dermatološki su testirana kako bi bila sigurna i za osobe sa osjetljivim vlasištem.


 

Nanogen iskustva žena


 

Nanogen iskustva muškaraca
 


 


 

ODABERITE IDEALNU BOJU ZA SEBE

Nanogen keratinska vlakna su dostupna u deset prirodnih nijansi koje se mogu međusobno miješati kako bi se postigla željena nijansa uključujući efekt sijedih izboja. Preporučamo vam da odaberete tamniju boju za početak te prema potrebi dodate svjetliju za završni dodir (“touch“).


 

 

JEDNOSTAVNA ZA NANOŠENJE: 

Nanošenje keratinskih vlakana je vrlo jednostavno. Za razliku od starinskih krema i sprejeva za kamuflažu prorijeđene kose koje oboje tjeme, keratinska vlakna se love za vašu postojeću kosu čineći je tako bujnijom i gušćom.

1. Držite bočicu lagano nagnutom te je protresite preko željenog područja,
2. Nježno ih prstima podesite (potapšite),
3. Ponovite postupak ukoliko je potrebno kako biste postigli savršeni učinak,
4. Opcionalno: nanesite malo laka za kosu kako bi se vlakna još čvršće uhvatile za vašu kosu.

ZNANSTVENA PODLOGA 

Kako dakle djeluju Nanogen keratinska vlakna? Mikroskopska keratinska vlakna koriste Kinetic™ tehnologiju ili statički elektricitet te tako postaju elektrostatički nabijena prilikom izlaska iz patentirane Nanogenove bočice u kojoj se nalaze.

Tako snažan naboj je svojstven samo Nanogenu, a osigurava da se vlakna drže za vašu kosu tijekom čitavog dana, pa i na kiši i kod bavljenja sportom. Ukoliko želite ići na plivanje (ili vani puše snažan vjetar) preporučamo da nanesete na samom kraju malo laka za kosu.

Keratinska vlakna se lako skidaju pranjem kose šamponom koji poremećuje elektrostatički naboj između vaše kose i keratinskih vlakana, a jedinstven način bojanja čini vas sigurnim kako vlakna ne bi ispuštala boju na jastuku ili bijeloj košulji niti kada su namočena.


 

PATENTIRANA NANOGENOVA BOČICA 

Nanogenova patentirana Kinetic™ metalna traka omogućava do 400 % jači elektrostatički naboj što znači jače sigurnije i čvršće držanje vlakana za vašu kosu. Za razliku od većine konkurentskih vlakana, Nanogen vlakna ne padaju na tjeme već se love za kosu sve dok ih ne isperete šamponom. Na bočici se također nalazi prozorčić kroz koji možete pratiti koliko je vlakana preostalo tako da na vrijeme znate kada su vam zalihe pri kraju.

KORISTE IH MUŠKARCI I ŽENE ŠIROM SVIJETA 

I muškarci i žene uživaju u korištenju keratinskih vlakana. Točnije 40 % kupaca Nanogen vlakana su žene.

Mnogi korisnici Nanogen vlakana su upravo oni koji žele prikriti nasljedni tj. genetski oblik gubitka kose kod kojeg je svojstveno prorjeđivanje kose na području tjemena ili prednjih zalizaka.

Ženski korisnici vlakana, koji su se susreli sa gubitkom kose zbog stila života, trudnoće ili menopauze, koriste Nanogen vlakna kako bi prekrili prošireni razdjeljak ili kako bi kosi dodali dodatni volumen.

Nanijeta vlakna prate prirodnu liniju vaše kose jer se za nju i drže, stoga će vam biti od pomoći bez obzira kakvu frizuru imali.

Pogledajte rezultate transformacije uz pomoć Nanogen keratinskih vlakana:


 


 

PREPORUČENE OD STRANE VRHUNSKIH KIRURGA I DERMATOLOGA 

Nanogen usko surađuje sa dermatolozima i klinikama za presađivanje kose koji Nanogen keratinska vlakna redovito preporučaju svojim pacijentima. Razlog? Uz pomoć vlakana pacijenti mogu postepeno i suptilno pogustiti kosu prije presađivanja kose kako okolina ne bi primijetila da su obavili postupak presađivanja kose.

Za razliku od drugih vlakana koje mogu blokirati pore na vlasištu te imati utjecaj na druge preparate, Nanogen vlakna su potpuno inertna i dermatološki testirana pa se kao takae mogu koristiti u kombinaciji sa drugim preparatima za kosu

Nanogen iskustva korisnika