Keune Tinta Color

Kreirajte istinsku ljepotu s Keune 

Keune Tinta Color trajna boja za kosu nudi širok raspon boja i modnih nijansi. Od prirodnih tamnih, čokoladnih, crvenih i mahagoni boja pa sve do prekrasnih toplih i hladnih blond tonova. Tinta Color boja je bazirana na ulju kokosa i sadrži 49 % sastojaka za njegu. Tehnologija Tinta Color boja i Tinta kremastog razvijača osigurava željeni rezultat kroz trostruku zaštitu boje: s proteinom svile koji hrani i obnavlja kosu te joj daje izvanredan sjaj;  solamerom koji štiti kosu od UV zračenja i izbjeljivanja; LP300 stabilizatorom boje koji se nalazi u Tinta kremastom razvijaču, a koji produžuje postojanost boje.

Najbolji rezultat bojenja se postiže kada se Tinta Color boja se miješa s 3 %, 6 %, 9 % i 12 % Tinta kremastim razvijačem. Keune razvijač je bogate kremaste teksture, a jedna tuba Tinta Color boje i Keune kremastog razvijača bit će dovoljna za dva bojenja izrasta. Tinta Color ne ostavlja tragove na vlasištu nakon bojenja. Ugodnog je mirisa. Ne sadrži parabene i 100 % prekriva sijedu kosu.

Za najbolje rezultate posvjetljivanja i nijansiranje kod prirodnih ili obojenih blond kosa koristite Tinta Ultimate Blonde boju.  Za sve one koji imaju 50% i više sijedih vlasi pravi izbor je Tinta Ultimate Cover koja će savršeno prekriti sve sijede te je dodatno omekšati. 

Za dugotrajno održavanje boje najbolja preporuka je Keune Design Color Care šampon i regenerator. Kosa će biti mekana, sjajna i lakše će se raščešljavati.

 
161 4

Keune Tinta Color kremasti razvijač

Više informacija

Keune Tinta Color trajna boja za kosu

Više informacija

Keune Tinta Color Ultimate Blond

Više informacija

Keune Tinta Color Ultimate Cover

Više informacija