Beautiful hair days

Prvi suhi šampon, prvi lak za kosu, širom svijeta proslavljene boje za kosu i nove definicije ljepote. Jedno je sigurno: povijest Schwarzkopfa karakteriziraju inovacije već više od 120 godina, što znači 120 godina strastvene predanosti individualnosti, kreativnosti, modi i izražavanju najbolje verzije sebe na najljepši način.

Sve je započelo 1898. malom drogerijom Hans Schwarzkopf u Berlinu u kojoj su izumljeni prvi pionirski proizvodi za njegu kose koji će uskoro biti traženi širom svijeta. Danas Schwarzkopf pripada Henkelu i jedan je od međunarodno najuspješnijih brandova na području njege, oblikovanja i bojanja kose.

U dm prodavaonicama potražite njihove svevremenske klasike i najnovije novitete prilagođene svim tipovima kose kako bi Vaša kosa bila savršeno njegovana i idealno stilizirana...


 

Palette

Palette je stručnjak za bojenje kose u kojeg milijuni žena imaju povjerenja već 45 godina. Tijekom godina, razvijene su jedinstvene i učinkovite formule koje ne samo da udovoljavaju očekivanjima brojnih potrošačica nego ih i premašuju, bez obzira na raznolikost njihovih potreba. Bilo da želite trajno promijeniti boju svoje kose, pouzdano prekriti sijede vlasi ili jednostavno isprobati novu boju, Palette pruža cijelu paletu intenzivnih, dugotrajnih, luksuznih, senzualnih i nježnih prirodnih njegujućih boja koje su nadahnute najnovijim trendovima kako bi ispunile vaše osobne želje. Za uspjeh marke Palette zaslužni su stručnjaci iz Schwarzkopfa koji su predani očuvanju izvrsnosti putem istraživanja, održavanja standarda visoke kvalitete i vrhunskih inovacija. Ta je ambicija nagrađena generacijama zadovoljnih potrošačica koje imaju povjerenja da će Palette dati prekrasnu boju kose koju si mogu priuštiti.

 

Palette raskošne palete boja za kosu

161 4

Palette Pemanent Naturals Color Creme boja za kosu 219


 

Više informacija

Palette Deluxe boja za kosu 555


 

Više informacija

Palette Intensive Color Creme boja za kosu N7


 

Više informacija

 

Gliss

Otkrijte liniju njege za individualne potrebe svoje kose. Podatna kosa zdrava izgleda visoko je na popisu prioriteta mnogih žena. Često, međutim, kosa izgleda beživotno i krhko, katkad je neukrotiva ili lomljiva. U tome vam samo jedno može pomoći: odgovarajući program njege. Budući da svaki tip kose ima različite potrebe, trebali biste pažljivo birati svoje proizvode za njegu: Gliss linije za njegu i oblikovanje kose sadrže posebne aktivne komplekse koji su razvijeni za posebne potrebe različitih tipova kose.

 

Gliss Kur Bio-Tech Restore za oštećenu kosu i kosu sklonu oštećenjima

161 4

Gliss Kur Bio-Tech Restore intenzivni tretman za kosu


 

Više informacija

Gliss Kur Bio-Tech Restore 2u1 maslac za kosu


 

Više informacija

Gliss Kur Bio-Tech Restore Express Repair regenerator


 

Više informacija

Gliss Kur Bio-Tech Restore regenerator


 

Više informacija

Gliss Kur Bio-Tech Restore šampon


 

Više informacija

 

Taft

Otkad je prije 60 godina predstavio prvi lak za kosu na svijetu, Taft se etablirao kao ključni brend koji pomaže u oblikovanju trendi frizura. Pružajući fantastičan volumen, očaravajući sjaj, blistavu boju i poznato savršeno učvršćivanje u svim vremenskim uvjetima, svaka linija Taft proizvoda razvijena je kako bi zadovoljila individualne potrebe svojih potrošača te ih Taft time potiče da odaberu liniju razvijenu za njihove određene potrebe. Široka paleta Taft lakova, pjena, voskova, balzama, gelova i drugih proizvoda za kosu, pruža besprijekorno i dugotrajno učvršćivanje koje ostvaruje san o savršenoj frizuri.

 

Novi Taft Casual Chic! Za besprijekoran stil, oblikovanje i učvršćivanje

161 4

Taft Casual Chic lak za kosu


 

Više informacija

Taft Casual Chic parfem za kosu


 

Više informacija

Taft Casual Chic suhi sprej za kosu


 

Više informacija