L'Oréal Paris

Francuski brand koji zauzima vodeće mjesto među svjetskim proizvodima za ljepotu.

L'Oréal Paris nudi čitavu paletu make-up proizvoda. Zahvaljujući vlastitoj istraživačkoj skupini svjetskog ugleda u proizvodnji se koriste posljednja znanstvena otkrića kako bi se razvili ekskluzivni, inovativni, visokokvalitetni proizvodi, a sve kako bi Vam ponudili upravo ono što Vam je potrebno: veliki izbor boja, savršeni ruž, besprijekornu bazu i make-up za oči za svaku prigodu. Jer Vi to zaslužujete! Bilo da želite jednostavni make-up za svaki dan ili je Vaš izbor glamurozan večernji look - u asortimanu proizvoda L'Oréal Paris  zasigurno ćete pronaći onaj pravi.

 

Sve za Vaš L’Oréal Paris look

161 4

L’Oréal Paris Infallible 24 Fresh Wear

Tekući puder za sve one čiji je životni tempo intenzivan i ubrzan. Formula pruža dodatnu izdržljivost i obećava svježi izgled tijekom cijelog dana, Vodootporan i otporan na sve, omogućava dugotrajna pokrivenost koja dopušta koži da diše.


 

Više informacija

L’Oréal Paris False Lash Bambi maskara

Maskara za izrazito crne trepavice i otvoren pogled. Široka četkica omogućava idealno uvijene trepavice i intenzivan volumen tijekom cijelog dana. Intenzivna crna formula bez grudica.

Više informacija

L’Oréal Paris Infaillible More Than Concealer

Infaillible više od korektora može se koristiti i kao tekući puder. Pruža potpunu pokrivenost, prirodan izgled za dio ispod očiju ili cijelo lice. Uvijek traži više.

Više informacija

L’Oréal Paris Color Riche Nudes ruž za usne

Ruž iz kolekcije free the nudes ultra mat. Kremaste teksture za lako nanošenje i ugodan osjećaj na usnama.


 

Više informacija

 

NOVO: L'ORÉAL PARIS False Lash Bambi maskara 

Otkrijte trepavice za koje nikada niste znali da ih imate!

Nova L'ORÉAL PARIS False Lash Bambi maskara dočarava zavodljive „Bambi“ oči - bez upotrebe uvijača za trepavice. Ultra lagana, podatna formula i posebna četkica stvaraju intenzivno uvijene trepavice, neodoljivi volumen i nevjerojatnu duljinu. S kratkim vlaknima na sredini i dugim vlaknima sa strane, četkica maskare obuhvaća i modelira svaku pojedinu trepavicu i umotava je u baršunasto-crnu teksturu. Rezultat je intenzivan učinak otvorenog pogledaa u trenu.