Holyplant

Holyplant je linija tradicionalnih visokokvalitetnih proizvoda s pažljivo odabranim visokokvalitetnim sirovinama prirodnog podrijetla poput ulja slatkog badema i jojobe te vitamina A, C i E. Suvremeni ljekarnički pristup u njihovu oblikovanju jamči njihovu djelotvornost i sigurnost. Holyplant kozmetika namijenjena je njezi normalne, suhe i zrele kože, te posebno osjetljive kože lica koja zahtijeva blagu njegu bez opasnosti od iritacija. Koži pruža vitalnost te mekoću, kao i zaštitu od vanjskih utjecaja dajući joj lijep i njegovan izgled.

 
161 4

Holyplant Vitamin E + koncentrat

Holyplant Vitamin E + koncentrat se koristi za ublažavanje bora na čelu, oko očiju i usta te smanjuje pojavu novih bora. Koristi se i u njezi ožiljaka i ispucane kože. Pospješuje obnavljanje kože i povećava sposobnost zadržavanja vlage.

Više informacija

Holyplant vitaminska krema s bademovim uljem i vitaminima A, C i E

Holyplant vitaminska krema pogoduje dnevnoj i noćnoj njezi izrazito suhe i osjetljive kože lica i vrata koja s vremenom gubi svoju elastičnost i mekoću. Aktivni prirodni sastojci, bademovo ulje i vitamini A, C i E, koži će vratiti potrebnu vlagu i masnoću te ubrzati proces revitalizacije. Svakodnevnom primjenom koža postaje meka, nježna i elastična.

Više informacija

Holyplant hranjiva krema s bademovim i jojobinim uljem, vitaminom E i pantenolom

Holyplant hranjiva krema namijenjena je intenzivnoj noćnoj njezi suhe i osjetljive kože. Aktivni prirodni sastojci, ulje badema i jojobe u kombinaciji s vitaminom E i pantenolom, koži daju potrebnu vlagu i masnoću, obogaćuju je hranjivim sastojcima i regeneriraju. Redovitim nanošenjem na područje lica i vrata koža zadržava svježinu i vitalnost.

Više informacija

Holyplant vlažne maramice za skidanje šminke s hijaluronom

Holyplant vlažne maramice za skidanje šminke s hijaluronom namijenjene su za svakodnevno čišćenje lica i skidanje šminke. Jedinstvene su zbog sadržaja hijalurona koji vašu kožu ujedno čisti, hidratizira i pomlađuje te pojačava učinak vaše kreme ili seruma. Temeljito uklanjaju svu šminku s lica uključujući i najosjetljivije dijelove, područje oko očiju i kapke. Nakon čišćenja Holyplant vlažnim maramicama s hijaluronom, koža lica odiše svježinom i mekoćom te je savršeno pripremljena za nanošenje Holyplant hijaluronskog seruma i odmor ili vašeg make-upa.

Više informacija

Holyplant hidratantno mlijeko za čišćenje s bademovim uljem

Holyplant hidratantno mlijeko za čišćenje s bademovim uljem blaga je emulzija koja nježno i temeljito uklanja nečistoću s kože lica i vrata. Namijenjeno je svim tipovima kože.


 

Više informacija

Holyplant hijaluron serum

Holyplant hijaluronski serum osigurava brzu i učinkovitu rehidraciju kože, s trenutnim učinkom toniranja kože. Popunjava postojeće bore, dubinski hidratizira kožu te sprječava i usporava nastanak novih bora. Nakon nekoliko dana redovite primjene, koža djeluje mlađe i zategnutije, te učinkovito odolijeva starenju i svakodnevnim vanjskim štetnim utjecajima.

Više informacija

Holyplant bademovo ulje s vitaminom E

Holyplant bademovo ulje visoko je vrijedno ulje s prirodno sadržanim vitaminima i dodatno obogaćeno vitaminom E. Dobro prodire u kožu i pri tome održava njezinu prirodnu ravnotežu. Hrani i smiruje kožu, štiti je od isušivanja i gubitka elastičnosti, ne začepljuje pore i prikladno je za sve tipove kože.

Više informacija

Holyplant hidratantna krema s bademovim uljem i prirodnim faktorom ovlaživanja

Holyplant hidratantna krema lagana je dnevna krema pogodna za svakodnevnu njegu svih tipova kože. Zahvaljujući djelovanju prirodnog faktora ovlaživanja regulira razinu vlažnosti u koži, a bademovo je ulje dodatno hrani. Time koža zadržava svoju prirodnu elastičnost i svježinu. Brzo se upija i odlična je podloga za svakodnevnu šminku.

Više informacija