FOREO

Upoznajte pametniji način brige o svojoj koži zahvaljujući kojem ćete imati više vremena za sebe i osjećati se samouvjereno i zadovoljno.

Švedski brend FOREO specijaliziran je za uređaje za njegu lica, osmišljene kako bi istaknuli vašu prirodnu ljepotu. Kombinacija revolucionarne tehnologije i dizajna omogućuje da se osjećate i izgledate samouvjereno.

LUNA play plus
Da bi vaše lice zablistalo pobrinula se LUNA play plus koja koži vraća sjaj i svježinu u samo 2 minute korištenja dnevno. Idealna za sve koji se do sada nisu susreli s uređajima za čišćenje lica, ova silikonska četka nježna je i pogodna za sve tipove kože te uklanja 99.5% nečistoća s lica. LUNA play plus dolazi u 7 zaigranih boja koje će dati nov izgled svakoj kupaonici i oživjeti vaš ritual čišćenja lica.

LUNA fofo
Na prvi pogled samo četka za čišćenje lica, LUNA fofo ujedno je i uređaj za analizu lica. Dva pozlaćena senzora na stražnjoj strani uređaja očitavaju razinu hidratacije kože i određuju njezinu stvarnu starost, a LUNA fofo zatim stvara jedinstvenu rutinu njege lica koja je prilagođena njezinim potrebama. LUNA fofo stane u baš svaku kozmetičku torbicu pa je zdraviji i blistaviji ten lako postići kamo god krenuli.


 

 
161 4

FOREO play plus

Fuchsia

Više informacija

FOREO play plus

Purple

Više informacija

FOREO fofo

 Aquamarine

Više informacija

FOREO play plus

Mint

Više informacija

FOREO fofo

Sunflower Yellow

Više informacija

FOREO fofo

Pink

Više informacija