DAYS OF BEAUTY

Tijekom ožujka ostvari 20X VIŠE bodova na proizvode za njegu lica, a kupnjom proizvoda za njegu lica uključenih u kampanju u vrijednosti iznad 150 kn na dar dobivaš i atraktivnu beauty torbicu*!


 

Nismo ni trepnuli, a proljeće već kuca na vrata! Najveći razlog za veselje ovog ožujka su Days of Beauty – dani ispunjeni svime što ljepota treba i zaslužuje. 

Sa svakom promjenom godišnjeg doba, a posebno kada dočekujemo proljeće (vjesnik ljeta :)), bacamo se na proljetno čišćenje, obnovu garderobe, ali i na obnovu "opreme" za njegu. Nakon promjenjivog vremena ove zime ili, bolje rečeno, nekoliko godišnjih doba koje se izmijene u jednom tjednu i ostave traga na našoj koži, vrijeme je da joj vratimo hidrataciju i elastičnost. Ali i da sami sebe malo razmazimo, zar ne?

Kao što je važno zdravlje organizma, jednako tako važno je i zdravlje kože. Ubrzani tempo života, nezdrava prehrana, vanjski čimbenici, sve to utječe na izgled kože. Ne postoji čarobni trik ili prečac do savršene kože bez mana. Bez obzira na godine i životne navike, redovita i pravilna njega od ključne je važnosti za dobar izgled kože lica. Blistava i zdrava koža voli da joj se posvetite – svaki dan, ujutro i navečer. 

Svačija je koža drugačija. Proizvodi za njegu kože prilagođeni su posebnim potrebama i tipovima kože. Zato prvi korak u njezi kože započinje određivanjem tipa i zahtjeva koje Vaša koža ima, a drugi korak do još bolje njege vodi Vas do dm-a, u kojem tijekom ožujka ostvarujete 20x VIŠE bodova na sve proizvode za njegu lica i označene proizvode iz Specijaliziranog asortimana bezreceptnih medicinskih proizvoda, asortimana prirodne kozmetike i muške njege lica, a za kupnju proizvoda za njegu lica uključenih u kampanju u vrijednosti iznad 150 kn na dar dobivate beauty torbicu Days of Beauty.*


 

Ponuda traje od 1.3. do 31.3.2019. ili do isteka zaliha u navedenom razdoblju. 
U promociju su uključeni svi proizvodi za njegu lica i označeni proizvodi iz Specijaliziranog asortimana bezreceptnih medicinskih proizvoda, asortimana prirodne kozmetike i muške njege lica.