dm beauty savjetnica: Valentina

Ja sam Valentina dm-ova beauty savjetnica iz Našica. Više od 8 godina član sam dm ekipe, a s razvojem društvenih mreža razvila se i moja ljubav za šminkanjem.

Najviše volim koristiti prirodne i neutralne boje u šminkanju. Volim izlaziti s prijateljima, a za svaki izlazak imam pripremljenu posebnu kombinaciju boja.


 

Moj look - Proljetni dan

Look za proljetni dan treba biti lagan i prozračan te treba naglasiti prirodnu ljepotu. Prirodan i svjež izgled kože najlakše ćemo postići s tek malo neprimjetne podloge.

Najprije na očišćenu kožu lica nanosimo podlogu, a moj izbor je alverde mineral Face Primer. Najbolje je nanijeti ga prstima u tankom sloju preko cijelog lica i sačekati da se "osuši" nekoliko minuta.

Potom nanosimo tekući puder Bourjois CC Cream u odgovarajućoj nijansi tako da ga lagano utapkavamo beauty blenderom Real Techniques, kojeg smo prethodno namočili kako nam ne bi upio svu količinu pudera.

Na deblji kraj nanesemo veću količinu pudera i utapkavamo u lice. Tanjim krajem nanosimo korektor (ukoliko je potrebno u nijansi svjetlijoj od boje kože). Pripazite da beauty blender nikada ne vučemo po koži nego samo utapkavamo.

Fiksiramo sve puderom u prahu trend IT UP u boji kože koji ispravlja sitne nepravilnosti i istodobno daje završni sjaj. Njega nanosimo kružnim pokretima širokim i mekim kistom za puder ebelin Professional. 

Kako biste provjerili jeste li dobro sve fiksirali i prekrili, prstima lagano dodirnite lice, ako je i dalje ljepljivo znači da nam treba još malo pudera u prahu.


 

Look by Valentina


 

Obrve iscrtamo ili ih samo lagano popunimo olovkom za obrve Maybelline Micro Pen. (Pripaziti na odgovarajuću nijansu 😊)

Na kapke prvo nanosimo podlogu za sjenilo za oči s.he stylezone preko cijelog kapka, a potom sjenilo u svjetlijoj ili nude nijansi iz palete Max Factor Masterpiece Nude Palette 03 uz pomoć aplikatora koji se nalazi unutar palete.

Rumenilo Bourjois Duo Blush 01 nanosimo na vrh jagodice gdje se i inače prirodno zarumenimo. Nanosimo ga kosim kistom ispod zjenice oka i lagano prema vanjskom dijelu lica. S rumenilom treba biti oprezan, najbolje je dodavati malo po malo kako ne bismo pretjerali.

Iznad rumenila nanosimo hihglighter iz palete L'Oréal Paris Woke Up Like This 01 kistom koji je duguljast te lagano zaobljen na vrhu. Nanosimo ga na izbočene dijelove lica: vrh jagodice, most nosa, područje ispod obrva i tik iznad gornje usnice.

Na usne nanosimo s.he stylezone sjajilo za usne i na kraju maskaru Max Factor 2000 Calorie cik-cak pokretima kako bi dobili veći volumen trepavica.

 
161 4

L'Oréal Paris Infallible 24h-Matte tekući puder

Više informacija

Max Factor Translucent Light puder u prahu

Više informacija

alverde CC tonirana krema

Više informacija

trend IT UP paleta sjenila Eyeppearance

Više informacija

Bourjois 3D Volume Glamour maskara

Više informacija

L'Oreal Paris La Vie En Glow paleta highlightera

Više informacija

L'Oréal Paris Infallible Blush Paint rumenilo u paleti

Više informacija

s.he stylezone olovka za obrve

Više informacija

trend IT UP olovka za usne

Više informacija