Sparkle look


 

Uvijek je zabavno povremeno koristiti glitter, ali ove jeseni naše savjetnice idu korak dalje i preporučuju puno više od diskretnog sjaja. Bez obzira za koju boju sjenila se odlučiš, šljokice će biti apsolutno poželjne!


 


dm Sparkle look


 


 

MAKE UP INFO:
 

Primer vrhom prsta nanesemo po licu u obliku slova T, nakon čega ga ravnomjerno nanosimo na ostatak lica.

Nakon primera prelazimo na tekući puder. Uzmemo tekući puder i kist za nanošenje pudera. Puder nanesemo na cijelo lice. Krećemo s malo pudera i lagano ga dodajemo po potrebi da ne dobijemo „fake face“. Što tanji sloj imamo na koži to će duže trajati.

Nakon tekućeg pudera stavljamo korektor. Nanosimo ga u područje ispod očiju na podočnjake, na nos, čelo i bradu. Korektor nanosimo četkicom za korektor.

Uzimamo kist za nanošenje pudera i sve zajedno blendiramo. Slijedi nanošenje pudera u kamenu nakon čega sve fiksiramo. Nanosimo ga kistom za nanošenje pudera. Sjenilom za obrve naglašavamo obrve i definiramo ih.

Stavljamo sjenilo za oči. Na gornji dio kapka nanesemo sjenilo u prahu u jednoj nijansi. Razmažemo s kistom za nanošenje sjenila do kuta oka gdje počinje obrva. Krenemo s malo sjenila pa polako dodajemo još kako bi se boja što bolje uklopila. Uzimamo istu boju sjenila u prahu i nanosimo tanku liniju na donji rub trepavica. Nakon sjenila stavljamo highlighter u kamenu umjesto šljokica na gornji kapak u debelom sloju. Tekući highlighter stavljamo prstima u unutarnji kut oka i uz gornji rub obrva. Uzimamo eye-liner i lagano ga nanosimo uz rub trepavica. Nakon toga ide maskara koju nanosimo na gornje i donje trepavice u debelom sloju.

Uzimamo bronzer i njime radimo konture na licu. Nanosimo ga na jagodične kosti, čelo i nos. Dodajemo sjajan bronzer. Nanosimo ga s kistom. Uzimamo rumenilo i nanosimo ga na jagodice pa blendiramo. Praškasti hightlighter nanosimo iznad jagodica i na sam vrh nosa kako bi dobili prirodnu i lijepu definiciju lica.

Olovkom za usne iscrtavamo usne. Nakon toga nanosimo tekući ruž u istoj boji kao olovka za usne.

Lice poprskamo fiksatorom.


 

PROIZVODI KOJE SMO KORISTILI:
 

Primer Bourjois Healthy mix
Tekući puder Max Factor Facefinity (soft honey 77)
Korektor L’Oreal Paris True Match (3N)
Puder u kamenu Max Factor Creme Puff (Translucent N50)
Sjenilo za obrve L’Oreal Paris Brow Artist Genius Kit (light 01)
Sjenilo za oci Max Factor paleta Masterpiece Nude (01)
Highlighter L’Oreal Paris La Vie En Glow (N1)
Tuš za oči Maybelline Sensational liner (crna)
Maskara Max Factor Masterpiece (crna)
Bronzer Max Factor Creme Bronzer (N10)
Rumenilo Rimmel Maxi Blush
Olovka za usne Max Factor Colour Elixir Lipliner (mauve moment N06)
Tekući ruž Rimmel Stay Matte (Be my baby N700)