Girly Pink look

Mnoge dekade ispisale su pink priču - u svijetu stila popularna je bila u šezdesetima, a s istim žarom volimo je i danas.

Danas volimo ove tonove s jednakim žarom, a kozmetičke kuće komplementiraju nam odličnim sastojcima. Konkuriraju svijetu mode koji se bavi plastičnim i inovativnim teksturama, pa se sada divimo sjaju na usnama koji podsjeća na gel, kao i sjenilima čija je snaga i više nego vodootporna. Uostalom, ima nešto tako lijepo i pozitivno u tim ružičastim tonovima, kao da podsjećaju na dijete u svima nama. Stilski, podcrtava naš ten i naglašava ga.

Poznavanje tonova, boja i tekstura koje nam pristaju zahtijeva iskustvo. Naše savjetnice za ljepotu dat će ti odgovor kako odabrati pravu nijansu i kako pravilno nanijeti sjenilo. Prepusti se njihovim vještinama i zablistaj sa savršenim ružičastim  make up-om.


 

Girly Pink Look


 


 

MAKE UP INFO:

Prvo kistom nanesemo primer na lice.

Zatim uzimamo sjenilo za oči. Kistom sjenčamo gornji kapak svjetlijom nijansom, dok tamnijom nijansom oblikujemo slovo V uz rub kapka kao bi oči bolje došle do izražaja. Na kraju kistom za nanošenje sjenila sve blendiramo. Potom uzimamo crnu maskaru i nanosimo ju na trepavice kako bismo dodatno istaknuli oči.

Obrve oblikujemo olovkom za obrve.

Uzimamo korektor i nanosimo ga na čelo, rubove lica te jagodice i blendiramo kistom. Nakon korektora nanosimo tekući puder i kistom ga blendiramo. Sve fiksiramo puderom u kamenu koristeći kist za nanošenje pudera. Potom uzimamo contouring paletu kojom sjenčamo lice. Konturiranjem naglašavamo određene dijelove lica, pa lice dobiva jasniju definiciju i izgleda puno ljepše. Zatim slijedi rumenilo koje nanosimo kistom na jagodice lica. Potom prelazimo na highlighter koji nanosimo na jagodične kosti kistom za nanošenje highlightera kako bismo licu dali svježinu.

Uzimamo zatim olovku za usne kojom iscrtavamo rub usana. Nakon što smo iscrtali usne, na usne nanosimo ruž kistom.

Lice na kraju poprskamo fiksatorom kako bi nam šminka duže bila postojana.


PROIZVODI KOJE SMO KORISTILI:

Primer Max Factor Miracle Prep
Paleta sjenila za oči Max Factor Masterpiece Nude Palette (03 Rose Nudes)
Maskara Rimmel Wonder'Full Black
Olovka za obrve Max Factor Deep Brow Shaper (N30)
Korektor L’Oreal Paris Perfect Match (N3)
Tekući puder Max Factor Facefinity all day flawless (N77)
Puder u kamenu Max Factor Creme Puff (N05)
Paleta za konturiranje Max Factor Miracle Contouring 
Rumenilo L’Oreal Paris Infaillible Blush Paint 
Highlighter L’Oreal Paris La Vie en Glow
Olovka za usne Max Factor Colour Elixir Lip Liner (N06)
Ruž za usne Max Factor Matte (N05)
Fiksator Max Factor Lasting Performance Setting Spray