Najljepše iznenađenje za make-up ljubiteljice!

Ljubiteljice make-upa koje žele naučiti više o proizvodima i tehnikama nanošenja make-upa u 17 odabranih dm prodavaonica diljem Hrvatske očekuju stručno educirane djelatnice dm-a koje pružaju uslugu besplatnog savjetovanja u odabiru i nanošenju make-upa te ih upoznaju s raznolikom ponudom dekorativne kozmetike u dm-u. A za kupnju proizvoda odabrane dekorativne kozmetike Max Factor, L’Oréal, Bourjois, Maybelline, Rimmel i Pupa u vrijednosti iznad 200 kn na blagajni dobivate na dar poklon-bon za besplatno šminkanje i dm Lookovnik.*


 


 


 

Besplatno savjetovanje o šminkanju
 

Idealna je prilika za sve ljubiteljice dekorativne kozmetike da nauče sve što ih zanima o popularnim tehnikama nanošenja make-upa, a naročito o proizvodima koji odgovaraju njihovom tipu kože. Djelatnice dm-a koje pružaju usluge savjetovanja educirala je poznata hrvatska vizažistica Marija Butković, i to o ključnim tehnikama njege lice, konturiranja te nanošenja baze i rumenila. U fokusu su omiljeni brendovi dekorativne kozmetike Max FactorL’Oréal ParisBourjois, Maybelline, Rimmel, i Pupa a savjetovanje će se održati u prodavaonicama dm-a u većim gradovima poput Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka.

>> popis prodavaonica i termina u kojima se održava aktivnost 

Požurite u dm i odaberite savršeni make-up styling, upoznajte se s bogatom ponudom dekorativne kozmetike u dm-u i steknite nova znanja o tome kako upotpuniti svoju kozmetičku torbicu proizvodima koji odgovaraju upravo vašem tenu i osobnosti. 


 

 


 

Besplatno šminkanje i dm lookovnik na dar
 

Za kupnju proizvoda odabrane dekorativne kozmetike Max Factor, L’Oréal, Bourjois, Maybelline, Rimmel i Pupa u vrijednosti iznad 200 kn na blagajni možete preuzeti poklon-bon za besplatno šminkanje i dm Lookovnik.* 


 


 


 

*Poklon-bon za besplatno šminkanje vrijedi 60 dana od izdavanja i moguće ga je iskoristiti u 17 odabranih dm prodavaonica uz prethodnu rezervaciju termina.  

*Zaliha dm Lookovnika je ograničena i ponuda traje do isteka zaliha.