260 1 1

Nagradni natječaj

Barnängen

Pružite koži ljubav na švedski način.
 

Jedna je riječ poznata svim Šveđanima: „lagom“. Izgleda jednostavno, ali uspijeva objasniti čitav jedan stil života. Osjećaj ravnoteže i životnog zadovoljstva: Ni preveliko niti premaleno. Ni presporo niti prebrzo. Ni previše niti nedovoljno. Drugim riječima — baš kako treba. Barnängen misija je da značenje i osjećaj tog jedinstvenog švedskog životnog nazora prenese ostatku svijeta. Barnängen nordijski nadahnuti sastojci podsjećaju na švedski krajolik, svjetlo, more i šumu koji stvaraju jedinstvenu oazu rijetkih i raznovrsnih biljaka, trava i hranjivih sastojaka u koje se Šveđani pouzdaju i koriste ih stoljećima. Kao rezultat toga, u Barnängen proizvode za njegu tijela ulaze ikone nordijske prirode poput močvarne jagode, breze i bazge, pomiješane sa znanstveno potvrđenim formulacijama za njegu kože kao što je naš već širom poznati sastojak Cold Cream, recept naslijeđen od predaka, koji je poznat po tome da kožu štiti od isušivanja i iritacije.


 

 

Proizvodi Barnängen - za osjećaj ravnoteže i životnog zadovoljstva

161 4

Barnängen All Over Rescue balzam za tijelo

Zaljubite se u univerzalni balzam za tijelo koji je lagan, a istovremeno bogat. Barnängen All Over Rescue balzam za tijelo napravljen je sa Barnängenovim zaštitnim znakom, sastojkom Cold Cream, koji djeluje kao obogaćujući štit i brzo se upija, čineći vašu kožu raskošno glatkom.


 

Više informacija

Barnängen Nutritive losion za tijelo

Zaronite u ritual ljepote koji je i hranjiv i osvježavajući. Kad ih se primjenjuje zajedno, Nutritive gel za tuširanje i losion za tijelo s dodatkom močvarne jagode i 7 % poznatog sastojka, Cold Cream, pružaju suhoj i vrlo suhoj koži dugotrajnu vlažnost, te ju hrane i štite.


 

Više informacija

Barnängen Midsommar Glow ulje za tijelo

U bilo koje doba udovoljite si Midsommar Glow uljem za tijelo i doživite intenzivnu i dugotrajnu njegu. Ono štiti prirodnu vlažnost kože i lipide, odmah prodire u kožu i čini je blistavom cijeli dan.

Više informacija

Barnängen Midsommar gel za tuširanje

Nek prirodna ljepota Vaše kože procvjeta uz pomoć rituala ljepote koji hidratizira bez težine. Gel za tuširanje i kupanje Midsommar Glow Shower sadrži nježna cvjetna ulja u harmoničnom spoju nadahnutom dugim zlatnim satima švedske ljetne dugodnevice.


 

Više informacija

Barnängen Sensitive krema za tuširanje

Posebno razvijena za osjetljivu kožu, koju blago čisti i umiruje. Štiti prirodnu ravnotežu vlažnosti kože i njezinu prirodnu mekoću. Obogaćena je omiljenim cvijetom sjeverne polutke, bazgom i sadrži 5 % zaštitne Cold Cream kreme.

Više informacija