Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Dugine boje na vašim noktićima

Narančasti, ljubičasti, rozi, plavi, žuti, zeleni… Ove sezone s niti jednom bojom laka za nokte ne možete pogriješiti jer je šarenilo na noktićima gotovo zaštitni znak ove sezone!

 

 

 

 

Ako si ne možete priuštiti profesionalnu manikuru, ili jednostavno nemate naviku zalaziti u kozmetičke salone, brzo i jednostavno možete urediti svoje noktiće i sami kod kuće. Nova linija s-he stylezone lakova za nokte, te svih ostalih proizvoda potrebnih za pravilnu manikuru, pobrinula se da vam apsolutno sve bude pri ruci.

A, evo i nekoliko savjeta za dobro odrađenu manikuru. Ukoliko već imate nalakirane noktiće, što temeljitije odstranite lak uz pomoć acetona i blazinica. Bez obzira na to jeste li odlučili urediti noktiće na rukama ili stopalima, svakako biste mogli izdvojiti malo vremena za toplu i veoma ugodnu kupku. Dovoljno je izdvojiti tek 10 minuta. Na taj ćete način omekšati kožu i nokte te olakšati cijeli postupak. Nakon kupke odstranite grube i tvrde dijelove na stopalima ako ste odlučili urediti nokte na stopalima, a posebnu pozornost pritom posvetite petama. Zatim obrišite stopala (ili ruke) ručnikom i nanesite hidratantnu kremu. Usput si možete priuštite i kratku masažu.

Uređivanje noktića započnite rezanjem predugih noktiju. Izbjegavajte šiljasti oblik i preduge nokte, radije njegujte umjerenu dužinu ili kratke nokte i lijepo zaobljen oblik. Posebnim štapićem pogurajte kutikule te rašpicom usavršite njihov konačan oblik. I na kraju, nanesite svoju vedru boju laka za nokte. Preporučljivo je staviti dva sloja laka za nokte. Najprije nanesite lak za nokte u boji i pričekajte da se osuši oko 2 minuta, a zatim nanesite i zaštiti lak za nokte koji će zaštititi boju i produžiti njezinu postojanost. Ukoliko ste uspjeli lakom za nokte nalakirati i malo kože pored noktiju, ne brinite. Odstranite te mrljice uz pomoć štapića za uši i acetonom.

Šarenilu koje nudi nova linija lakova za nokte brenda s-he stylezone u svim dm prodavaonicama teško ćete odoljeti. Možete se odlučiti za pastelne boje ili biserne varijante, pa sve do elegantnih ili neonskih, kričavih boja. S-he stylezone lakovi za nokte brzo se suše i imaju veliku postojanost!