Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

HADA LABO TOKYO

Japanska linija za njegu lica br.1!


 

Hada Labo Tokyo japanska linija za njegu lica od sada je dostupna ekskluzivno u dm-u, a njeni proizvodi namijenjeni su svim tipovima kože. Stvorena pod krilaticom "Savršeno i jednostavno", obećava visokoučinkovitu njegu kože, eliminirajući sve nepotrebne sastojke i aditive. Osnovni sastojak svih proizvoda je Super Hyaluronic Acid, jedinstvena mješavina 3 vrste hijaluronske kiseline koja pruža dublju i višeslojnu hidrataciju, čime se dramatično povećava razina vlage u koži.

Svi proizvodi ne sadrže paraben, bez umjetne mirise, boje i mineralna ulja.


 

Hada Labo Lotion No.1 150 ml 


 

U Japanu se svake dvije sekunde proda jedan Hada Labo Lotion No.1 - lagani vodenasti gel koji prodire u najdublje slojeve kože. Sadrži 3 tipa hijaluronske kiseline koji kožu intenzivno hidratiziraju i usporavaju njeno starenje. Namijenjen je za sve tipove kože i odlična je podloga za šminku. Ne sadrži parfeme, boju, parabene i mineralna ulja.


 

Hada Labo Intense Hydrating gel krema za lice 50 ml 


 

Lagana gel tekstura koja se brzo upija namijenjena je svim tipovima kože. Klinički dokazano „zaključava” hidrataciju unutar stanica kože jer sadrži Super hijaluronski kompleks, arganine, ceramide i kolagen.

 


 

Hada Labo hidratantna dnevna krema protiv bora 50 ml 


 

Baršunasta umirujuća tekstura koja se brzo upija namijenjena je svim tipovima zrele kože. Sadrži Super hijaluronski kompleks, arganine, ceramide i kolagen te klinički dokazano usporava proces starenja.


 

Hada Labo krema protiv bora za oči i usne 15 ml 


 

Krema namijenjena za njegu osjetljivog područja oko očiju i usana. Sadrži kolagen i Retionol koji snažno djeluju protiv bora te učvršćuju i obnavljaju strukture kože.


 

UMJETNOST JAPANSKE TEHNIKE

„Guranje i povlačenje“ pomaže apsorpciju hidratantnih i anti-aging proizvoda u kožu, poboljšavajući protok limfe i cirkulaciju krvi.
Usredotočite se na tri ključna područja: usne i usta, iza ušiju i oko obrva. Guranje uključuje nježno pritiskanje kože u ciljnim područjima pomoću jastučića prstiju. Povlačenje podrazumijeva povlačenje kože kad koristite sredstvo za čišćenje ili hidrataciju kože od središta lica prema rubu kose i ušima što može pomoći poboljšanju elastičnosti i tonusa kože. Lagani pritisak dlanova na lice daje toplinu vašoj koži, poboljšavajući cirkulaciju i boju.

 

„Štipanje i podizanje“ lagano trenira mišiće lica,  kako se ne bi opustili. Jednostavno uštipnite dio kože i lagano podignite prste u suprotnom smjeru, koncentrirajući se na dijelove lica na kojima se stvaraju bore smijalice ( vertikalne linije na obrazima), bore na čelu (čelo) i kapke (područje oko obrva).

 

Sve ove vježbe treba koristiti nježno i u kombinaciji s kvalitetnim sredstvima za čišćenje, hidrataciju i kremama. Hada Labo Tokyo proizvodi su nježni, hidratizirajući i daju koži vidljive rezultate.