Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Precious Argan

Precious Argan je luksuzna njega kose s dragocjenim arganovim uljem. Arganovo ulje iz Maroka je pravi eliksir ljepote, mladosti i sjaja. Dobiva se iz oraščića, plodova drveta argana koje raste u jugozapadnom Maroku i koje Berberi nazivaju još i “drvom života”.

Brojne su dobrobiti arganovog ulja, osobito za njegu kože, kose i noktiju i pravi je nektar ljepote koji Marokanke stoljećima koriste u ritualima uljepšavanja. Sve formulacije linije Precious Argan su bez parabena, alkohola i konzervansa  koji oslobađaju formaldehid.


 

LINIJA HYDRO ZA SVE TIPOVE KOSE

Šampon Precious Argan Hydro čisti i mazi nježnom pjenom obogaćenom dragocjenim prirodnim arganovim uljem. Već tijekom samog čišćenja obnavlja i intenzivno vlaži kosu i daje joj lakoću i svilenkast izgled.

Balzam Precious Argan Hydro omogućuje lakše raščešljavanje i pruža izniman učinak vlaženja. Dragocjeno prirodno arganovo ulje vraća kosi izgubljeni sjaj, mekoću i glatkoću, obnavlja strukturu kose i ne opterećuje ju.

 

LINIJA REPAIR ZA SUHU I OŠTEĆENU KOSU

Šampon Precious Argan Repair čisti i bogato njeguje kosu već tijekom pranja. Dragocjeno prirodno arganovo ulje hrani i obnavlja oštećenu kutikulu kose, kosa tako postaje podatnija, mekša i glatkija.

Balzam Precious Argan Repair omogućuje lakše raščešljavanje i izdašno hrani oštećenu kosu. Dragocjeno prirodno arganovo ulje u bogatoj formulaciji omogućuje kosi da postane sjajnija, nahranjenija i elastičnija.

Maska Precious Argan Repair kosi daje raskoš hranjive i obnavljajuće njege. S dragocjenim prirodnim arganovim uljem u iznimnoj kombinaciji s peptidima, aminokiselinama i izvrsnim hidratantnim sastojcima izdašno njeguje oštećenu i suhu kosu te kosu s ispucanim vrhovima.

Uljni eliksir Precious Argan Repair sadržava dragocjeno prirodno arganovo ulje koje kosi daje iznimnu mekoću, sjaj i blistavu glatkoću. Intenzivno obnavlja oštećenu ili suhu kosu i izvrstan je za njegu i zaštitu ispucanih vrhova. Uljni eliksir nakon nanošenja se brzo upija, ne masti kosu, a štiti ju od gubitka vlažnosti i agresivnih čimbenika iz okoliša.

 

LINIJA COLOUR ZA OBOJENU KOSU

Šampon Precious Argan Colour čisti i istodobno štiti boju kose od izbljeđivanja. Dragocjeno prirodno arganovo ulje u kombinaciji s iznimnim hidratantnim sastojcima omogućuje kosi da ponovo zablista i postane elastičnija i obnovljena.

Balzam Precious Argan Colour omogućuje lakše raščešljavanje i oživljuje boju kose. Dragocjeno prirodno arganovo ulje u posebnoj hidratatnoj formulaciji poboljšava sjaj i glatkoću kose, obnavlja oštećenu kutikulu i istodobno učinkovito štiti boju kose od izbljeđivanja.

Linija Precious Argan namirisana je mističnim marokanskim parfemom koji obavija kosu zavodljivim orijentalnim mirisom.