Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Foreo Fofo

Prvi pametni uređaj za čišćenje lica na svijetu je stigao u dm!


 

ŠTO?
Upoznaj jedinstvenu rutinu čišćenja lica uz LUNU fofo! LUNA fofo prvi je pametni uređaj za analizu i čišćenje lica koji nudi personaliziranu njegu koja u potpunosti odgovara potrebama tvoje kože.

Ovaj kompaktni uređaj izgleda slatko, ali u njemu se kriju čak dvije značajke koje kožu čine blistavom i besprijekornom - napredni senzori analiziraju glavna područja lica, a jednominutni program čišćenja uklanja mrtve stanice i nečistoće na temelju prikupljenih podataka.

KAKO?
Dva pozlaćena senzora sa stražnje strane proizvoda očitavaju razinu hidratacije kože, određuju njezinu stvarnu starost te podatke analize šalju izravno na zaslon telefona putem FOREO mobilne aplikacije - na taj način možeš jednostavno pratiti sve izmjene u stanju kože i reagirati na vrijeme.

Aplikacija na osnovi analize stvara jedinstvenu rutinu njege lica koja je optimizirana upravo za tvoj profil kože i povezuje je s LUNOM fofo. Jednim dodirom pokreće se nježni program T-Sonic čišćenja koji u kombinaciji sa silikonskom površinom uređaja precizno čisti lice od masnoća, ostataka šminke i ostalih nečistoća.

ZAŠTO?
Ljepota leži u različitosti i zato tvome licu treba rutina njege kože prilagođena upravo tebi. Kako bi koža bila zdrava potrebna joj je pravilna njega, a uz LUNU fofo, upoznat ćeš sve potrebe svoje kože u samo nekoliko sekundi i pružiti joj sve što joj treba za tili čas!

Ovaj 2-u-1 uređaj prati unutarnje i vanjske čimbenike koji utječu na stanje kože i uzima u obzir sve promjene kroz koje lice prolazi tako da ne moraš gubiti vrijeme na bespotrebnu brigu. Počasti se LUNOM fofo i uživaj u prekrasnoj koži iz dana u dan.