Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

LVLY - For a lovely skin

Ljupka njega za lice – ekskluzivno u dm-u!


 

Intenzivno njegovana i blistavo lijepa koža san je mnogih djevojaka i žena. Poznata njemačka influencerica Paola Maria taj je san pretvorila u svoju misiju i sa stručnjacima za kožu iz dm-a osmislila vlastitu liniju proizvoda za njegu lica. Važno je napomenuti da proizvodi LVLY, osim toga što njeguju, dugotrajno štite kožu. Stoga je većina njih obogaćena medom od manuke.


 


 

LVLY krema za područje oko očiju, manuka med, 15 ml 

Jedinstveni sastojci meda od manuke njeguju umorne oči i daju novu blistavost pogledu. Zeleni čaj svojim antioksidacijskim svojstvima revitalizira, a hijaluronska kiselina daruje dragocjenu vlagu te zaglađuje sitne bore.


 


 


 

LVLY balzam za usne, 4,8 g                                      

Uz ovaj kremasti balzam usne postaju meke i nježne. Ekstrakt novozelandskoga meda od manuke i kakaov maslac njeguju, a ekstrakt goji bobica štiti osjetljivu kožu usana od isušivanja.


 


 

LVLY maska za lice – med od manuke, 2x8 ml                   

S ekstraktom meda od manuke njeguje, osvježava i daje blistav izgled licu. Dermatološki je ispitana. Uputa za uporabu: Ravnomjerno nanijeti na očišćeno lice izbjegavajući područje oko usta i očiju te ostaviti da djeluje oko 10 minuta. Ostatke nježno umasirati u kožu ili ukloniti papirnatom maramicom.


 


 

LVLY dnevna krema sa ZF 15 – med od manuke, 50 ml               

Hidratizira, njeguje i uravnotežuje. Uputa za uporabu:  Nanijeti na očišćeno lice, vrat i dekolte. Dermatološki je ispitana.


 


 

LVLY ulje za čišćenje lica – med od manuke, 100 ml         

Uklanja vodootpornu šminku. Uputa za uporabu: 1-2 puta pritisnuti pumpicu, nanijeti ulje na vlažnu kožu i nježno umasirati, a potom dobro isprati toplom vodom. Dermatološki je ispitano.


 


 

LVLY tonik za lice – med od manuke, 200 ml                     

Uklanja odumrle stanice kože i priprema lice za nanošenje daljnjih proizvoda za njegu. Uputa za uporabu: Ujutro i navečer, nakon čišćenja lica, nanijeti na blazinicu pa njome nježno prijeći lice, zatvorene očne kapke, vrat i dekolte. Dermatološki je ispitan.


 


 

LVLY pjena za čišćenje lica – med od manuke, 150 ml    

Uputa za uporabu: Ujutro i navečer malo pjene nanijeti na vlažnu kožu i umasirati, a potom isprati toplom vodom. Dermatološki je ispitana.


 

Dragocjenost s Novoga Zelanda

Novozelandski med od manuke, koji se ubraja u superhranu, pravo je blago iz prirode i multitalent kada je riječ o njezi kože. Optimalno hidratizira, uravnotežuje i ujedno revitalizira kožu.