Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Glatka koža za savršeno ljeto

Osam različitih proizvoda iz jedinstvene Remove ponude osigurat će da vas ovog ljetna ne muče dlačice i da uživate u glatkoj, baršunasto mekoj koži. Nova Remove kolekcija za depilaciju sadrži čak osam inovativnih proizvoda koji su sada dostupni na policama svih dm prodavaonica.


 

Visokokvalitetna linija proizvoda za depilaciju već se proslavila u susjednim državama, a konačno je stigla i na hrvatsko tržište. Remove kolekciju čini osam proizvoda koji će vam pomoći da uklonite neželjene dlačice s lica i tijela, a da pri tom ne osjetite bol i budete zadovoljni rezultatima depilacije. Visokokvalitetan prirodni vosak savršeno prianja uz dlačice tako da ih je jednostavno ukloniti s korijenom za dugotrajan učinak. Inovativni, pametni proizvodi dizajnirani su upravo da upotreba kod kuće bude što jednostavnija i učinkovitija, a Pain-less preddepilacijski sprej će ukloniti svu neželjenu bol koja se povezuje s depilacijom, posebice osjetljivih područja, kao što su pazusi ili bikini zona.

Remove kolekciju za depilaciju čini osam bestsellera - Trake s voskom za tijelo (20 kom.), Maxi Set traka s voskom idealne za depilaciju cijelog tijela (20 traka za tijelo, 8 za lice, 8 za pazuh i 8 za bikini zonu), Squeeze Wax hladni vosak za depilaciju koji se jednostavno nanosi, a pogodan je za osjetljivu kožu, Pametni Roll-on set s električnim grijačem i voskom u patroni koji mijenja boju kad je spreman za upotrebu, Olovka s voskom za depilaciju s posebnim vrhom za nanošenje na zahtjevne dijelove lica, Olovka s voskom Sensitive s vrhom za osjetljivu kožu, te inovacija koja oduševljava jer znatno olakšava depilaciju - revolucionarni Pain-less preddepilacijski sprej za bezbolnu depilaciju. Ovaj sprej ujedno smanjuje crvenilo i iritaciju kože nakon depilacije. Depilirajte se bez stresa uz ovaj serum u spreju koji ne ostavlja masni trag i ugodno hladi.

U Remove proizvodima nalaze se maramice s uljnom formulom za čišćenje kože nakon depilacije, a u Trakama, Maxi Setu-u i Pametnom Roll-on setu i maramice s Pain-less formulom. Sve što trebate prije, za vrijeme i nakon depilacije pronaći ćete u Remove paketima.

Uz Remove proizvode depilacija nikada nije bila ugodnija i lakša, a koža bezbrižno glatka i baršunasto meka.