Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

NiKEL - Priroda liječi

Nakon dugogodišnjeg istraživanja i bavljenja farmacijom i kozmetologijom te radom u vlastitim ljekarnama, imajući uvid u proizvode koji se nude kao i tegobe klijenata koji sve više pate zbog učestalih alergijskih reakcija na mnogobrojne sastojke u preparatima za njegu kože lica i tijela, mag. pharm. Mirjana Brlečić kreirala je prirodnu kozmetiku bez nepotrebnih dodataka, oslobođenu parabena, parafina, umjetnih boja, ZDRAVU kozmetiku sa 100 % prirodnim djelatnim komponentama, kozmetiku u koju svaki kupac može imati uvid i koja ne samo da će njegovati već i pomoći u uklanjanju tegoba.

Tako je nastala Nikel® linija kao plod ljekarničkog znanja.

Jedinstvene farmaceutske recepture i 100 % prirodne aktivne komponente spravljene i stavljene u bočicu pružaju koži „ono pravo“.

Svi koncentrati za njegu lica, sva ulja za njegu tijela, balzami, kokosov maslac 100 % su prirodni i bez konzervansa. Kod pojedinih proizvoda kod kojih je to nužno korišteni su u minimalnim količinama i odgovaraju ECO standardima. Stoga se Nikel proizvodi moraju potrošiti kroz 6 mjeseci nakon otvaranja.

Zahvaljujući brandu "Nikel" hrvatska kozmetika postaje sve popularnija u svijetu.

Hidratantna krema s ružom

Za baršunastu kožu poput ružinih latica. Tri dragocjene vrste ruža čija se svojstva međusobno nadopunjuju  Vašoj će koži pružiti blistavost i ljepotu.


 

Ruža iz Damaska - intenzivno hidrira i umiruje kožu

Ruža iz švicarskih Alpa - štiti kožu od UV-zraka i prijevremenog starenja (anti-aging i prevencija foto - starenja)

Divlja ruža - izvanredno obnavlja, hrani i energizira kožu, vraća joj ravnotežu i štiti je od isušivanja

Eliksir protiv bora s 12 biljaka

Jedinstvena formula ovog biljnog koncentrata sa sinergijskim  djelovanjem esencijalnih ulja smilja, mirte, slatke naranče i mandarine te hladno-prešanih biljnih ulja jojobe, gospine trave, masline, nevena, pasiflore, suncokreta, badema i prirodnog vitamina E iz pšeničnih klica, savršen je spoj izvornih prirodnih sastojaka za izvanredan učinak i užitak!

Nekoliko kapi božanstvenog eliksira nježno umasirajte u lice, vrat i dekolte kako bi Vašoj koži omogućili hidrataciju dubinskih slojeva kože, obnovili epidermu te prevenirali nastanak bora.