Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

L'Oréal Paris Colorista

Zamislite brend koji je 100 % nastao iz osluškivanja društvenih mreža i platformi. Zamislite boju za kosu koja sa svojim izborom nijansi pomiče sve granice klasičnih boja. Zamislite da možete sami birati trajanje boje...


 

Sada više ne morate zamišljati  - COLORISTA je prva L'Oréal Paris boja za kosu koja otvara nove mogućnosti.  Inspirirana make-up nijansama pokreće revoluciju u svijetu ljepote. Više ne postoje granice za vašu kreativnost. Na vama je samo da izaberete svoj stil i uradite to na svoj način.

Upoznajte COLORISTA boje. Sigurni smo da ćete ih obožavati:

1. SPREJEVI: Boje na 1 dan ili na 1 noć.  


 

Sprejevi su idealan format ako želite eksperimentirati sa bojom na 1 dan. Lako se nanose i lako se skidaju poslije prvog pranja kose. Odaberite jednu od 6 nijansi i kreiraj sama svoj COLORISTA stil. Unesi boju i novu energiju u svoj svakodnevni život.

2. WASHOUTS: Avantura na 1-2 tjedna 


 

COLORISTA Washouts inspirativna paleta od 11 nijansi za jedinstven izgled koji će trajati i do par tjedana. Lako mijenjajte boje, igrajte se, a za intenzivniji rezultat, posebno na smeđoj kosi, potrebno je i da posvijetlite kosu sa COLORISTA Effects setovima. Ako ste nestrpljivi da promjenite boju tu je i COLORISTA Fader šampon koji će pomoći da vam se brže ispere boja i omogući da se prepustite novim COLORISTA avanturama.

3. PAINTS: Trajne boje inspirirane trendovima 


 

Osam nosivih nijansi koje donose novu dimenziju boje inspirirane su najmodernijim make-up paletama. Probajte i jedinstvenu COLORISTA četkicu za bojanje koja je razvijena u suradnji sa eminentnim make-up stručnjacima za četkice za maskare. Pomoći će vam da lakše i preciznije nanesete COLORISTA Paints i postignete željeni efekt bojanja (pramenove, ombre, cijelu kosu…) i za ujednačen izgled boje. 

Tvoja boja kose je dio tvoje priče koju želiš ispričati svijetu. Živi za trenutak, igraj se bojama i budi #COLORISTA!