KH-7

KH-7 je španjolski brend specijaliziran za čišćenje i održavanje kućanstava. Posjeduje širok raspon proizvoda za čišćenje kuhinje, kupaonice, staklenih površina i uklanjanja mrlja s odjeće.

Brand je razvijen s čvrstom namjerom da potrošačima ponudi proizvode koji odgovaraju njihovim potrebama i koji olakšavaju čišćenje, uvijek osiguravajući dodanu vrijednost.

U svojem asortimanu, KH-7 ima sljedeće proizvode dostupne u dm prodavaonicama:

•             KH-7 Odmašćivač
•             KH-7 Odmašćivač EKO
•             KH-7 Protiv kamenca
•             KH-7 Kupaonica
•             KH-7 Staklo
 


 

Lana Klingor Mihić – ponosna ambasadorica

Lana Klingor Mihić kao supruga, majka i poslovna žena susreće se sa svakodnevnim problemima i potrebama prosječne žene. Kao vrsna kuharica kuhinju ima u malom prstu, a tako i čišćenje iste. Mrlje od masnoće, umaka, čokolade također čine njezinu svakodnevnicu.

„U ubrzanom ritmu života, uvijek ću naći vremena za obitelj, prijatelje, za iskrene životne vrijednosti koje me čine sretnom. Upravo to me svrstava u red onih s kojom se mnogi mogu poistovjetiti.“ – Lana Klingor Mihić.

Upravo zato što Lana predstavlja prosječnog potrošača KH7 proizvoda, ona je njihovo ponosno zaštitno lice.


 


 


 

Ekološka osviještenost

KH-7 poštuje i surađuje s okolišem te razvija ekološki prihvatljive proizvode koji, zahvaljujući formuli sa sirovinama održivog podrijetla, imaju manji utjecaj na okoliš.

KH-7 odmašćivač EKO nositelj je Ecolabel certifikata, dobrovoljnog sustava ekološkog certificiranja, kojeg je kreirala EU, a dodjeljuje se isključivo proizvodima i uslugama koji osiguravaju nizak utjecaj na okoliš tijekom svog životnog ciklusa.


 

 

Izaberi svog KH-7 pomagača:

161 4

KH-7 ODMAŠĆIVAČ EKO

KH-7 Odmašćivač EKO uklanja masnoću i nečistoću, čak i najtvrđu i najtvrdokorniju, zahvaljujući formuli sa sirovinama održivog podrijetla koje imaju manji utjecaj na okoliš. Proizvod je certificiran Ecolabel dobrovoljnim sustavom ekološkog certificiranja.

Više informacija

KH-7 PROTIV KAMENCA

Proizvod se može pohvaliti visokom učinkovitosti u uklanjanju tvrdokornih naslaga kamenca i prljavštine. Vodootporni učinak sprječava nastanak naslaga kamenca ostavljajući savršeno sjajne površine. Zahvaljujući efektu osvježivača ostavlja miris čistoće u cijeloj kupaonici. Idealan je za čišćenje svih površina na kojima se skuplja kamenac, poput umivaonika, WC-a, slavina, tuša, sudopera, pločica, itd.


 

Više informacija

KH-7 STAKLO

Sveobuhvatni praktični čistač za učinkovito čišćenje stakla, iz dana u dan. Uklanja masnoću sa staklenih površina, daje sjaj i ostavlja miris svježeg grejpa i sandalovine.


 

Više informacija

KH-7 ODMAŠĆIVAČ

Profesionalni proizvod koji primjenjuje najnapredniju tehnologiju za potpuno, brzo i jednostavno uklanjanje i najtvrdokornije masnoće. Idealan za čišćenje kuhinja i svih drugih površina na kojima se skuplja masnoća i tvrdokorna prljavština, uključujući i odjeću. Osim kuhinje može se koristiti i na: podovima, zavjesama, klimama, radijatorima, plastičnim vrtnim namještajem, roštiljima, biciklima, motociklima, tenisicama, itd.


 

Više informacija

KH-7 KUPAONICA

Sredstvo za sve namjene čišćenja kupaonice uz pola uloženog truda i vremena. Sprječava kamenac i ostavlja dugotrajan sjaj i miris svježe jabuke i mente bez potrebe za ispiranjem.


 

Više informacija